Åben prøve og testforestillinger på FAUST

Fredag den 19. januar har vi premiere på vores nyeste forestilling FAUST. Før vi slipper den løs i offentligheden, vil vi gerne tilbyde jer et eksklusivt kig ind i maskinrummet, og håber til gengæld på lidt feedback til vores videre arbejde – så nu inviterer vi til hhv. en åben prøve og to testforestillinger.

ÅBEN PRØVE
Vi kan ikke love, hvad I kommer til at opleve. Måske bliver der øvet på en enkelt scene mange gange, måske ser I en hel gennemspilning. Det kan også være, der lige den dag bliver arbejdet med scenografi og/eller rekvisitter. Uanset hvad, vil vi være glade for jeres øjne i salen.

Under den åbne prøve er alle velkomne til at tage venner med – og I kan komme og gå efter behag.

Den åbne prøve er:
Fredag den 12. januar kl. 15-17

Tilmelding til den åbne prøve er – i modsætning til testforestillingerne – ikke nødvendig. Men hvis du har lyst kan du melde dig til begivenheden på Facebook, hvor vi holder jer opdateret.

TESTFORESTILLINGER 
Testforestillingerne er gennemspilninger, der forløber alt efter, hvor vi er i processen til den tid. Det er derfor ikke den færdige forestilling, du får at se. Måske bliver nogle scener taget om flere gange, måske bryder instruktøren ind, mens du er allermest opslugt, og måske er der lige en lampe, der skal rettes til. Det er alt sammen en del af magien!

Testforestillingerne er:
Mandag den 15. januar kl. 20.00
Tirsdag den 16. januar kl. 20.00

OBS! Tilmelding til testforestillingerne er nødvendig – og der er et begrænset antal pladser:

Skriv en mail til billet@mungopark.dk og angiv ønsket dato og antal pladser. Du er først sikret plads, når du får svar fra os.