Anna Malzer ny teaterdirektør for Mungo Park

Mungo Parks bestyrelse meddeler, at man har udpeget den 27-årige instruktør Anna Malzer som ny teaterdirektør for teatret i Allerød.

Anna Malzer kommer fra et år som kunstnerisk leder for Teater Momentum i Odense, hvor hun markerede sig som en fremadstormende scenekunstner, der trak sin generations fortællinger ind på scenen og viste, hvordan humor og samfundsdebat fint kan gå hånd i hånd.

Jyllands-Posten gav da også hendes seneste forestilling 16:29 fem stjerner og følgende ord med på vejen: “Mens teksten er dramatisk og dramaturgisk velskrevet, er iscenesættelsen helt igennem formidabel”.  Og Dagbladet Information skrev om Annas forestilling Selvtægt:  ”Ungt gåpåmod, et særligt blik for at vinkle en historie eller bare gedigent håndværk? Det er svært at sætte fingeren på. Resultatet er upåklageligt og viser vejen for den nye teatergeneration…..”.

Den kommende teaterdirektør, som er uddannet fra instruktørlinjen på Den Danske Scenekunstsskole i 2017, udtaler i forbindelse med udnævnelsen:  “Jeg glæder mig meget til at starte i Allerød til sommer og møde publikum og til at samarbejde med de dygtige kollegaer, jeg får på teatret. Mungo Park repræsenterer for mig det ypperste inden for dansk teaterkunst og jeg ser frem til at videreudvikle og udfordre teatrets kunstneriske profil i fremtiden”.

Der er stor glæde hos Mungo Park over den nye teaterdirektør. Formand for bestyrelsen, Mogens Hugo, udtaler:

”Vi er enormt begejstrede for, at vi får en teaterdirektør med så stort et talent, potentiale og visionære ideer for teatret. Anna repræsenterer fremtiden for dansk teater og nu også for Mungo Park. Det er derfor et enigt ansættelsesudvalg, som har valgt Anna Malzer, ud af et i øvrigt virkelig stærkt ansøgerfelt. Vi ser med stor spænding frem til den nye opdagelsesrejse, som Mungo Park skal ud på med Anna ved roret til sommer og frem.”

Anna Malzer tiltræder stillingen den 1. juli 2019 og efterfølger Lasse Bo Handberg på posten.

For mere info kontakt kommunikationschef Troels Kranker på tlf. 20789401 og troels@mungopark.dk.

 

Fakta om Anna Malzer

  • Født 1991, 27 år.
  • Bor på Nørrebro i København
  • Uddannet instruktør fra Den Danske Scenekunstskole i 2017
  • Kunstnerisk leder af Teater Momentum i Odense 2018/19
  • Læs mere på https://www.annaandreamalzer.com/

 

 

Læs mere