Anna Malzer vil gøre Mungo Park til talenternes legeplads igen

Fra næste sæson starter tre nye skuespillere i Mungo Parks ensemble. Mohamed Ali Osman, Ellaha Lack og Zaki Nobel Mehabil skal sammen med de tre nuværende ensemblemedlemmer fortælle både lokale og globale historier på scenen i Allerød. Med de tre nye ansættelser vil hun gøre Mungo Park til de største teatertalenters legeplads igen.  

“Mungo Park har tradition for at være talenternes legeplads og udklække de næste nye store stjerner i dansk teater og film. Det er her, de største talenter har fået lov til at prøve sig selv af, eksperimentere og blive modigere, for så at søge mod større scener og bredere horisonter. Den tradition vil jeg videreføre ved nu at inkludere tre af de største teatertalenter fra min generation; Mohamed er et humoristisk og alsidigt talent ud over det sædvanlige, Zaki er en vanvittig skarp tekst- og karakterfortolker, og Ellaha er et vidundereksempel på en stærk skuespillerprofil, som også har stor spændvidde indenfor koreografi og dans. Derudover er de fortællere frem for fortolkere, og så er de lynende intelligente, grænsesøgende og modige skuespillere, som jeg er beæret over, har lyst til at blive en del af Mungo Park. Sammen skal vi skabe skænderier, forsoninger og debat og fortælle nuancerede historier om identitet, globalitet, pop og politik – og vi kan ikke vente med at komme i gang!”

De tre nye ensemblemedlemmer er: 

  • Mohamed Ali Osman, 32 år, uddannet fra Den Danske Scenekunstskole (DDSKS) Aarhus i 2016. Kendt fra bl.a. SELVTÆGT af Anna Malzer og HVID TEGNER SORT MODEL på Teater SORT/HVID. 
  • Ellaha Lack, 28 år, nyuddannet fra DDSKS København i 2019. 
  • Zaki Nobel Mehabil, 34 år, uddannet fra DDSKS Odense 2014. Kendt fra bl.a. PLEASER på DR. 

Næsten ny:

  • Ansat januar 2020: Sara Fanta Traore, 27 år, uddannet fra DDSKS København 2019, kendt fra den populære Berlinale-nominerede TV2 PLAY-serie SEX.

Erfarne og nuværende ensemblemedlemmer:

  • Nana Morks: Har været en del af Mungo Parks ensemble siden 2016. Uddannet fra DDSKS Odense og tidl. ensemblemedlem på Odense Teater.
  • Henrik Prip: Har været en del Mungo Park ensemble siden 2014. Uddannet fra Odense Teater, kendt fra utallige film- og TV-roller, bl.a. i Rejseholdet på DR.

Tidligere har store og senere kendte navne som fx Amanda Collin, Peter Christoffersen, Marie Bach Hansen, Christian Tafdrup, Jakob Oftebro og Maria Rich slået sine tidlige folder i Mungo Parks ensemble og senere blevet kendte navne i den danske teater-, film- og tv-branche. Traditionen for talentudvikling i Allerød rækker langt tilbage og involverer, blandt mange andre, navne som Mads Mikkelsen, Nikolaj Coster-Waldau, Ulrich Thomsen, Paprika Steen, Lars Kaalund og Lotte Andersen. De har alle sammen spillet for det hedengangne Dr. Dante som blev til Mungo Park i 1992. 

De tre nye ensemblemedlemmer starter alle i sæson 20/21 som løber fra 1. august 2020 – 30. juni 2021. 

Følg med når Mungo Park lancerer forestillingerne til sæson 20/21 i næste uge.

For mere information kontakt kommunikationschef Troels Kranker på tlf. 20789401 og troels@mungopark.dk.

Læs mere