Vi søger video content producer

Start: Nu

Tid: 10 timer om ugen

Sted: Fleksibelt

Vil du med på opdagelsesrejse?  

Mungo Park er – ligesom eventyreren vi er opkaldt efter – konstant på opdagelsesrejse. 

Vi er kendetegnet ved et helt særligt vovemod og nysgerrighed, et skvæt naivisme, ren galskab, fuldstændig blind tiltro til egne evner og en pure fornægtelse af at kunne fare vild.

En af vores nye rejser går dybt ind i videoens magiske digitale verden, som vi placerer helt centralt i vores kommunikation. 

Vi søger derfor lige nu en video producer 10 timer om ugen til at føre os ud på denne rejse.

Med vores nye teaterdirektør, Anna Malzer tager vi i en ny retning og skal udfolde en ny vision – og du vil have mulighed for at blive en del af den. 

Opgaverne – kunstnerisk kommunikation 

  • Koncept- og indholdsudvikle vores videoer om teatret, forestillingerne, skuespillerne, medarbejderne osv. sammen med kommunikationschef Troels og art director Jon.
  • Optage, klippe og færdigredigere vores videoer  (mobil og større produktioner som fx trailers og interviews).

Det er en stor fordel hvis du selv har et godt kamera og Premiere Pro eller Final Cut og er en solid bruger af programmet.

Vi har et CANON 5D kamera, en gimbal, en RØDE microport og flere andre mikrofoner til rådighed. Du skal være med til at opbygge vores videoudstyr især inden for lys også.

Vi forestiller os at du: 

  • Fx er studerende, da lønnen er herefter.
  • Har nogle års erfaring med at arbejde med videoer.
  • Har et godt kommunikativt øje for hvad der virker med video.
  • Indgår naturligt i et lille team 

Du er fx studerende eller arbejder freelance med video.  

Du kommer til at være en essentiel del af vores kommunikationsafdeling som består af kommunikationschefen Troels Kranker og vores art director Jon Kort. 

Du vil få indsigt i teater- og kommunikationsbrancherne i et af de mest udfordrende og nyskabende teatre i Danmark. Og du vil blive en del af et ungt, kreativt og visionært team med vores nye teaterdirektør Anna Malzer i spidsen. 

Ansøg nu

Send en kort ansøgning med links til dine film og CV til kommunikationschef Troels Kranker på troels@mungopark.dk hurtigst muligt – første opgave er 30. aug.

Eventuelle spørgsmål kan sendes til Troels på samme mail. 

Vi glæder os til at høre fra dig og hvorfor du skal være en del af vores hyggelige kunstnermiljø i Allerød.