Skuespillerne i ensemblet

Ensemblet består pt af: Sebastian Henry Aagaard-Williams, Henrik Prip, Nana Morks, Rikke Westi & Alexander Mayah Larsen

Mungo Park har fem fastansatte skuespillere i vores ensemble. Derfor kan vi spille de succesfulde forestillinger igen og igen, lige så længe publikum gider at se dem.

Tanken bag ensembleteatret er at udvikle ikke bare den enkelte kunstner, men også samarbejde mellem kunstnerne. Ligesom rockbands og fodbold gradvist bliver og bedre til at spille sammen, gælder det også for skuespillere.

Langt de fleste af teaterhistoriens største personligheder har arbejdet i ensembleteatre. Både Shakespeare, Molière og Holberg var omgivet af en kreds af kunstnere, som de holdt af at arbejde med.

I Danmark er der i dag ikke mange ensembler udover landsdelscenerne (Aarhus, Odense og Aalborg), men i Tyskland og Mellemeuropa er det snarere reglen end undtagelsen.

Når du besøger Mungo Park til en teaterforestilling eller blot for at drikke en øl i Mungo Bar, vil du med garanti møde flere af os fra ensemblet. Og vi ser det som en ære at være med til at gøre dit besøg hos Mungo Park til en god oplevelse, kunstnerisk såvel som socialt.

Ensemble medlemmer