Skuespillerensemble

På Mungo Park har vi et skuespillerensemble. Dvs. at vi har fastansatte skuespillere og derfor kan vi spille de succesfulde forestillinger igen og igen, lige så længe publikum gider at se dem. 

Tanken bag ensembleteatret er at udvikle ikke bare den enkelte kunstner, men også samarbejdet mellem kunstnerne, ligesom gode rockbands eller fodboldhold gradvist bliver bedre til at spille sammen, efterhånden som forståelsen mellem individerne vokser.

Langt de fleste af teaterhistoriens største personligheder har arbejdet i ensembleteatre. Både Shakespeare, Molière og Holberg var omgivet af en kreds af kunstnere, som de holdt af at arbejde med. I Danmark er der i dag ikke mange ensembler udover landsdelscenerne (København, Aarhus, Odense og Aalborg), men i Tyskland og Mellemeuropa er det snarere reglen end undtagelsen.

Når du besøger Mungo Park til en teaterforestilling, en koncert eller blot for at drikke en øl i Mungo Bar, vil du med garanti møde mange af os. Og vi ser det som en ære at være med til at gøre dit besøg hos Mungo Park til en god oplevelse, kulturelt såvel som socialt.

Ensemble medlemmer