Malin
Rømer Brolin-Tani

Malin er uddannet fra Skuespillerskolen ved Odense Teater i 2006 og modtog i 2007 Reumerts Talentpris. I fem år var Malin en del af ensemblet på Aalborg Teater og har desuden medvirket i forestillinger som “Kirsebærhaven” og “Forbrændt” på Det Kongelige Teater. I teaterregi har man i øvrigt nyligst kunne opleve Malin i “Min mormors gebis” på Det Lille Teater, i Nørrebro Teaters “Den danske borgerkrig” og i musikforestillingen “Moon River” på Eventministeriet, Det Kongelige Teater. På tv medvirker Malin i spillefilmen “Sandheden om mænd” af Nikolaj Arcel og i tv-serien “Album” af Hella Joof. Malin har været en del af Mungo Parks ensemble siden sommeren 2018.

To skarpe til Malin:

Hvorfor arbejder du på Mungo Park?

“Jeg arbejder på MP fordi jeg efter 5 år som ensemble-medlem på Aalborg Teater fandt ud af at jeg trives utrolig godt i netop dén konstellation hvor man arbejder tæt sammen med de samme mennesker og finder en stor frihed og tryghed i det. Og så vigtigst af alt; har MP for mig, lige siden jeg så forestillingen “W” i min skoletid, stået for en høj kunstnerisk kvalitet; et sted hvor man med med få enkle midler kan skabe store forvandlinger i tid, rum og karaktérer…”

Hvad bidrager du med til ensemblet?

“Hvad jeg bidrager med er svært selv at svare på synes jeg, men jeg tror jeg er meget flittig, betænksom og så har jeg en utrolig plat og barnlig humor som andre må lide under… Jeg har meget let til latter!”

 

Ensemble medlemmer