Aftertalk: AT LÆRE AT DØ

AT LÆRE AT DØ & At lære at leve

Til publikum der har købt billet til teaterforestillingen AT LÆRE AT DØ kl. 19.

Mød instruktøren til klimatalk om håb og handlekraft efter teatret!

Efter forestillingen vil stykkets teaterinstruktør Viktor Tjerneld mødes i en talk med præsident for Danmarks Naturfredningsforening Maria Reumert Gjerding. For skal vi lære at dø – eller skal vi tværtimod lære at leve?

Talken ”At lære at leve” tager afsæt i teaterforestillingen og vil handle om, hvordan vi kan bevare håb, handlekraft og lysten til at være del af et aktivistisk fællesskab midt i den voksende klimakrise. Og kan vi se virkeligheden i øjnene uden at ty til ekspapisme? Hvad gør klimakatastrofen ved den menneskelige tilstand? Hvordan påvirker den Viktor og Maria selv, og hvordan bevarer de håbet? Hvordan fortsætter vi med at leve – og grine – mens vores viden om klimasituationen bliver større og mere dyster?

Selv siger Viktor Tjerneld:

– Jeg vil ikke se teateret som en foredragssal om tingenes tilstand, men som et sted, hvor vi kan fortælle om, hvordan det er at være et menneske, der skal forholde sig til al den uro og de alarmmeldinger, der er omkring os. For tiden er det nemt at føle sig magtesløs og miste håbet for fremtiden. Her kan teatret måske hjælpe, siger Viktor Tjerneld.

Talk mellem teaterinstruktør Viktor Tjerneld og præsident af Danmarks Naturfredningsforening Maria Reumert Gjerding bliver modereret af klimaredaktør på Politiken, Magnus Bredsdorff.

Program:

Teaterforestilling AT LÆRE AT DØ: kl. 19-20.30

Pause: kl. 20.30-20.45

Talk ’At lære at leve’: kl. 20.45-21.30

Arrangementet er et samarbejde mellem Mungo Park og Danmarks Naturfredningsforening.

 

Husk, at der er gratis indgang ved fremvisning af billetten.

 

Læs mere