alt.andet.end.andersen? (Gæstespil)

Gæstespil af Teater Momentum

Du kender den om havfruen. Den om tinsoldaten. Om Kejseren, Klaus’erne og alle de andre. Du kender dem til hudløshed, og du orker ikke mere. Men hvad med alle de eventyr H. C. Andersen aldrig fik skrevet? Hvad med alle de skæve skæbner, der rumsterede i fantasien, men aldrig blev til folkefortællinger?

I en blanding af “choose-your-own-adventure” og direkte teaterdemokrati tager Alt. Andet. End. Andersen! dig på en dimensionsvandring i et multivers af alternative eventyr. Forestillingens faste hold, som besøger Mungo Park, får hver af spilleaftenerne besøg af en af Mungo Parks skuespillere, som aldrig har set manuskriptet før – og hver gang Mungos spiller står foran et valg, er det publikum, der afgør, hvordan historien udfolder sig.

I modsætning til de klassiske fortællinger, er der ingen, der kan forudse, hvor historien vil ende. Én ting er dog sikker: det her eventyr har du aldrig set før.

Medvirkende: Amanda Bøgestrøm Isaksen, Anders Cornelius Zoffmann, Ida Brinch og Malte Joe Frid-Nielsen Manuskript: Malte Joe Frid-Nielsen Instruktion: Jesper Dupont Scenografi: Nikolaj Heiselberg Trap Lysdesign: Casper Lars Døi Andersen Dramaturgi: Henrik Lübker forestillingsfotos: Ard Jongsma

Varighed: 1 t. 15 min.

GÆSTE-SKUESPILLER FRA MUNGO PARK:

02.09.22 Alt.Andet.End.Andersen! med Søren Birch Plum

03.09.22 Alt.Andet.End.Andersen! med Henrik Prip

Læs mere