Bilisten (Gæstespil)

Gæstespil fra Mungo Park Kolding

Vi lever i en tid, hvor vi er på vej hele tiden. Vi bevæger os som aldrig før. Vi skal udvikle os uafbrudt. Personlig udvikling, faglig udvikling, samfundets udvikling. Vi er i flow, vi er i proces, vi vækster, vokser, flytter os. Tiden er ikke for de stillestående.

BILISTEN tager vejen forbi pendlerliv, trængsel, frihed, trafikregler, opråb til de andre bilister… og alt dét, der gør os til de mennesker, vi bliver til i bilen.

Frank Thiel står solo på scenen, som manden, der sætter sig bag rattet og kan køre, hvorhen han vil. I bilen ved han, hvem han er. Han er en, der er på vej. En, der prøver at komme frem. Komme frem til meningen med det hele.

Anmeldelser

 • JyskeVestkysten
 • Jyllands-Posten
 • Scenekanten
 • Politikens lokalaviser
 • Out & About
Publikum SynesPublikums kommentarer

 1. Sjov, vedkommende og rammende teaterstykke. Jeg kom sent afsted på vej til forestillingen – i bil – og følte mig forstået fra første minut. I denne uge har det været helt genialt at eje et årskort. Jeg har set tre forskellige, men alle fabelagtige gode forestillinger

  Trine Borch
  København K

 2. Fantastisk forestilling – jeg var fanget samtlige minutter! Skuespil i høj klasse – som gjorde det muligt at identificere sig med vores hovedperson. Det kan i den grad anbefales!!

  Jasmin Waskiw
  Herning
Hvad synes du?

Alle Felter skal udfyldes 350 tegn tilbage


Kommentarer uden korrekt navn fjernes. Din adresse bliver ikke vist

Fakta

Skuespiller
Frank Thiel

Instruktør
Viktor Tjerneld

Dramatiker
Kristian Hallberg, Viktor Tjerneld og Lasse Bo Handberg

Scenograf
Katrine Gjerding

Lysdesign
Mårten K. Axelsson

Lyddesign
Ida Jacobsen

Forlag
Draken Teaterförlag

Varighed
1 time og 20 minutter (uden pause)