Erna i krig (Udendørs gæstespil)

Udendørs gæstespil af Kolding Egnsteater

Oplev Erling Jepsens filmatiserede bestsellerroman fra 2018 som teater

Året er 1916, og 1. Verdenskrig raser syd for Danmarks grænser. Trine Pallesen går på udendørsscenen som den sønderjyske Erna, hvis lettere retarderetsøn indkaldes til tysk militærtjeneste. For at beskytte sin søn beslutter hun sig for at drage med ham i krig – forklædt som mand! Det bliver begyndelsen på en fantastisk, gruopvækkende, absurd-humoristisk og brandvarm fortælling.

Det bliver en intens kamp for overlevelse, hvor Erna med intelligens og rationel tænkning bevæger sig i minefeltet mellem kvindelighed og ægte mandsmod.

Historien er en absurd-humoristisk fortælling og fortælles af kun to skuespillere, der personliggør hele det store persongalleri. Trine Pallesen og Morten Kjær giver desuden fortællingen en ekstra dimension med sang og musik på scenen.

Husk Coronapas:
Ved indgangen fremvises et negativt testsvar, som højst er 72 timer gammelt, eller dokumentation for, at du har modtaget dit første stik for minimum 14 dage siden. Der kan foretages hurtigtest (podes i næsen) i Centerhallen, Lilledal 10, 3450 Lillerød lige ved siden af teatret inden forestillingen.

Mungo Park følger myndighedernes aktuelle retningslinjer som følge af Covid-19.

Gæstespil af Kolding Egnsteater.

NB! Dette er et udendørs gæstespil.
Vi mødes på Mungo på spilletidspunktet og går samlet over til spillestedet nær teatret.
Tag derfor godt med varmt tøj på, fyld termokanden (eller lommelærken) og tag gerne en pude til at sidde på med – der er stillet stole op.
Teatrets bar er åben 1 time før spilletidspunkt.
I tilfælde af meget dårligt vejr kan vi være nødt til at aflyse.

Læs mere

Anmeldelser

  • "Imponerende skuespilpræstationer"
    Iscene