Europa-dansen (Gæstespil)

Gæstearrangement af Rejsescenen

Rejsescenen skaber debat om EU. Oplev skuespillerne Anette Katzmann og Morten Nielsen, der kærligt, kritisk, undrende og eftertænksomt tager fat i vedkommende spørgsmål, der har betydning for vores fælles europæiske virkelighed. Forestillingen har en underfundig, humoristisk, musikalsk og debatterende tone.

Den giver et godt afsæt til den efterfølgende diskussion om, hvad der kan gøres for, at vi med god energi og optimisme tænker på fremtidens Europa.

Skuespillere og tekstforfattere: Anette Katzmann og Morten Nielsen Musiker og arrangør: Erik Juul Andersen Facilitator: Kirsten Juul Andersen Varighed: Ca. 120 min. inklusiv debat
Debattør: Maria Ladegaard (28. august) og Sofie Amalie Stage (28. august) 

Aldersgruppe: fra 16 år
Mødetid: Kom i god tid, senest 15 min. før forestillingen starter


OM DEBATTØRERNE:

Maria Ladegaard er formand for Venstres Ungdom.
Maria er student for Nærum Gymnasium og har erhvervserfaring fra mange år i restaurationsbranchen som tjener, fra to år som politisk konsulent hos Dansk Ungdoms Fællesråd (2017-2019) og to år som PA for venstres daværende gruppeformand og skatteminister Karsten Lauritzen (2019-2021)

Sofie Amalie Stage er politisk engageret i Danmarks Socialdemokratiske Ungdom, hvor hun er medlem af internationalt udvalg.

Sofie er ansat som studentermedhjælper i Fagbevægelsens Hovedorganisations EU- og Internationale afdeling og er statskundskabsstuderende på Syddansk Universitet.

Læs mere