Fiaskomonologerne (Gæstespil/film)

FIASKOMONOLOGERNE  

– TEATERFILM

FIASKOMONOLOGERNE er en blanding mellem film- og scenekunst. Det er en unik split screen videoinstallation, hvor de tre monologer som forestillingen består af, projiceres på hver sin skærm så monologerne fletter sig ind og ud af hinanden.

I de tre monologer besøger vi tre figurer i hvert deres rum. De betror sig til kameraet, inviterer indenfor i tre fortællinger om at mislykkes, om ikke at slå til, om ikke at føle sig elsket og om at have mistet grebet.

Vi møder den ihærdige, men ikke helt slagkraftige, ejendomsmægler i de lidt for triste kontorlokaler på den perfekte beliggenhed. Vi møder partykongen, der er strandet ude i nattelivet, hvor der ikke altid er lige god forbindelse på mobilen. Og vi kommer en tur backstage på teatret, hvor teatermedarbejderen både vasker gulv, agerer sufflør og roder sig ud i noget, hun ikke skulle have gjort. Historierne er tragiske, men også til tider komiske – et tragikomisk blik på ofrene for konkurrencesamfundet reflekteret i tre menneskeskæbner.

Forestillingen spillede oprindeligt med stor succes på Teater Momentum, som stedspecifik vandreforestilling i 2014. Den genskabes nu som en unik splitscreen videoinstallation, hvor de tre monologer som forestillingen består af, filmes separat og projiceres på hver sin skærm, og monteres så monologerne fletter sig ind og ud af hinanden.

Gæstespil af LIMINAL

Læs mere

Anmeldelser

  • "Nærværende intens… Vellykket forestilling… Ren optur.. Forfriskende…"
    FYENS STIFTSTIDENDE
  • "En fantastisk teateroplevelse med kraftfulde indtryk… En udsøgt fornøjelse!"
    KULTURKONGEN
  • "Både knagende godt teater og et seriøst bud på fornyelse i scenekunsten"
    ARBEJDEREN