HIPSOMHAP og KARLA - GRATIS børnekoncert

Kom og få en hyggelig formiddag med hele familien foran teatret med HipSomHap og Karla fra MGP – GRATIS! 

HipSomHap:
HipSomHap er med hundredvis af koncerter og millioner af streams et af de varmeste navne i dansk børnemusik.

Missionen er klar: HipSomHap er kommet for at gøre børnemusik cool! Og de er godt på vej: Gruppen stormer frem på TikTok og YouTube og spillede over 100 koncerter i 2019.
HipSomHap laver kvalitets-hiphop til børn og har udgivet de to albums: ”Hop Lidt Mer” og ”Overtager Verden”. De er nu album-aktuelle med “Stadig Nr. 1”. Musikken er spækket med seje rim og syge beats, der tager børnene seriøst og taler lige ind i deres verden.

Senest har de væltet YouTube og TikTok med nummeret ”Corona (vi holder sammen hver for sig)”, som de har skrevet sammen med 600 børn.

Karla fra MGP:
11 år gammel, album-aktuel og fuld af musik. Karla synger, rapper og danser dagen lang, og sådan har det altid været.  Allerede som 3-årig optrådte hun i stuen for forældre og naboer og afkrævede klapsalver af sit publikum. Da hun var 7 rappede hun til sin lillebrors navngivningsfest foran hele familien. Tre år senere stod hun foran 13.000 mennesker i Royal Arena.

Sammen med klassekammeraten Liva deltog hun i årets MGP med sangen “Brug Din Fantasi”. En fantastisk rejse, der kulminerede d. 29. februar 2020 i Royal Arena og efterfølgende har budt på massevis af fede koncertoplevelser i hele landet. Det var en drøm, der gik i opfyldelse, og sangen er blevet afspillet 1,5 mio gange på YouTube. Hun bliver genkendt på gaden og tager selfies med fans. Men spørger man hende, hvad der har været det bedste ved at være med i MGP, svarer hun uden at blinke: “alle de nye venner”.

 

Gør vejret det uforsvarligt at afholde arrangementet på dagen, bliver det aflyst.

Tid: Lørdag 21. aug. kl. 11:00-12.30
Varighed: Ca. 30-45 min.
Sted: Parkeringspladsen foran Mungo Park, Fritz Hansens Vej 23, 3450 Allerød

Arrangementet er støttet af Pulje til Kunstneriske Sommeraktiviteter 2021 fra Slots- og Kulturstyrelsen.
Mungo Park følger myndighedernes aktuelle retningslinjer som følge af Covid-19.
Læs mere