Kaffeslabberas (Foredrag)

Den kaffe, du drikker på Mungo Park kommer fra Colombia og virksomheden Kaffe Bueno, der er en bæredygtig virksomhed. De tænker kaffeproduktion på en helt ny måde, og sætter bæredygtighed og minimumsspild højt. Kaffe Bueno er stiftet af tre unge, Colombianske studerende i 2016, der senere samme år slog sig ned i Danmark.

I sommer besøgte to af vores foyeransatte, Mathilde og Frederikke, Kaffe Buenos kaffefarm i Colombia. De boede og arbejdede der en uge og så, hvor vores kaffe kommer fra og hvordan den bliver produceret.

Denne eftermiddag kan du møde Camilo og Alejandro fra Kaffe Bueno, de vil fortælle om visionerne for en cirkulær virksomhed og berige dig med smagsprøver på både kaffe og kage, bagt med noget så eksotisk, som kaffemel.  Efterfølgende vil Mathilde og Frederikke fortælle om deres oplevelser som udstationerede kaffebønder.

_ _ _

OM KAFFE BUENO

Kaffe Bueno er ikke bare god kaffe. Kaffe Bueno er også en virksomhed, der brænder for at passe på vores jordklode. De arbejder for at minimere skadelig udledning i forbindelse med kaffeproduktion, og med at genanvende det, der normalt kun ses som et spildprodukt.

De bruger bl.a. olieekstrakter fra kaffegrumset til kosmetikprodukter, og så har de udviklet verdens første ”kaffe-mel”, der bruges til bagværk; det er (naturligvis) glutenfrit, fiberholdigt og indeholder mere kalium pr. gram end en banan.

OBS! Arrangementet afholdes delvist på engelsk

Arrangementet Kaffeslabberas foregår i Mungo Parks foyer. Der er gratis, men du skal hente en gratis billet herunder for at være tilmeldt.

Læs mere