LANGBORDSMIDDAG

FOR SIDSTE GANG I DENNE SÆSON!

Sidste frist for tilmelding er onsdag den 3. maj kl. 12.00.

I slut-april løftes sløret for den kommende sæson på Mungo Park. Det fejrer vi blandt andet ved at bringe et yderst populært koncept tilbage atter en gang – nemlig LANGBORDSMIDDAGE! I denne omgang er det specielt lukrativt at være under 25 år – da Dreyers Fond har gjort det muligt for unge at få gratis billetter til 16:29 – således kan man få mad, fest og teater for blot 245 kr.!

Kom og nyd en festlig aften efter forestillingen 16:29 lørdag den 6. maj, hvor vi disker op med social dining, vin, øl, underholdning og dans til DJ. Denne gang med special guest!

Mad

Vi serverer noget lækkert tapas for jer på langbordene, og det leveres af det lokale Henriettes Køkken.

Underholdning

Talkshow og Q & A med Anna Malzer (teaterdirektør hos Mungo Park), som sætter ord på forestillingerne i den kommende sæson.

DJ

Aida Mai Ceesay og Jonathan Stougaard fyrer op for festen efter maven er mættet og benene begynder at røre på sig. Deres spillelister er fyldt med groovy tunes og musik til alle generationer.

Special guest

I de sene aften timer tilføjer vi et ekstra element til underholdningen. Daniel “Saxy” Nielsen svinger forbi med sin saxofon og spiller festen op til nye højder sammen med vores DJ’s.

Billetten for aftenen koster 245,- kr. og inkluderer mad, velkomstdrink, underholdning og DJ.

DEADLINE for tilmelding er onsdag aften den 3. maj. 

NB! Man behøves ikke at købe billet til 16:29 for at deltage i middagen.

Billetter til forestillingen 16:29 købes separat. Husk at det er gratis for unge under 25!

Læs mere