LIV(E)

AFLYST pga. coronavirussen 

– Et scenekunstnerisk eksperiment i samarbejde med Den Danske Scenekunstskole og Sydhavn Teater

LIV(E) er en del af vores nye eksperimenterende skitseformat, som vi lancerede med forestillingen SMYKKET i efteråret 2019. Konceptet er en forestilling skabt på ultrakort tid som spiller med en minimalistisk scenografi i en kort og begrænset periode.

I LIV(E) vil syv 2. års elever fra Den Danske Scenekunstskole overlade kontrollen på scenen til nogle tilfældigt udvalgte publikummer som fra deres “kontrolrum” skal fodre eleverne med replikker som de ikke kender i forvejen, gennem in-ear høretelefoner. Skuespillerne ved altså ikke hvad der kommer til at ske og de vil udforske deres evner til improvisation live on stage foran publikum. Det bliver en intens aften fyldt med spænding om hvert eneste øjeblik.

Om formatet

Ligesom malere laver skitser når de har papir til overs, vil vi også lave mindre skitseagtige værker, når vi har et hul i kalenderen mellem vores store forestillinger. Idéen er, at vi på den måde kan gribe de gode idéer, der opstår undervejs i vores daglige arbejde, og handle hurtigt på dem.

Selve LIV(E)-konceptet er udviklet af Sydhavns Teaters direktør Mille-Maria Dalsgaard og den spanske instruktør Alia Luque, som også vil instruere denne visning.

Konceptet er udviklet som en del af Sydhavn Teaters internationale aktiviteter.

Hvis du vil have en særlig oplevelse, kan du melde dig til at sidde i kontrolrummet. Er du interesseret så skriv til: anso@mungopark.dk

Generalprøve: 23. marts 2020 – Pris: 50 kr.

Spilleperiode: 24.-25. marts 2020 – Pris: 125 kr.

Læs mere