MADELEINE OG DRØMMENE (Gæstespil)

Næste Forestilling: 12. nov > Periode: 12. nov - 14. nov

Gæstespil fra Kolding Egnsteater

Hvordan kommer man sig som menneske over et helt uforståeligt tab. At miste et barn. Den efterfølgende altoverskyggende sorg, mens skylden gnaver. Hvordan giver man nogensinde slip? Eller kan man overhovedet det?

Madeleine og Drømmene er inspireret af sagen om Madeleine McCanns forsvinden og er skrevet til Kolding Egnsteater af den anmelderroste dramatiker Jokum Rohde.

I forestillingen kæmper forældrene med traumet over deres datters forsvinding, som i form af skyggefigurer og drømme forsøger at overtage deres liv.

For at genfinde deres datter Madeleine opsøger forældrene den mystiske Dr. Mysterioso, der med hypnose sender dem på en rejse ned i underbevidstheden. Her møder de video-distributøren Johnny Marlowe, mærkelige væsner, paradoksale mordanklager og selvransagende anger – alt sammen brænde på bålet i kampen mellem at gå til grunde eller give slip.

Forestillingen Madeleine og Drømmene er en dybde-psykologisk krimi om bearbejdningen af tab og om placeringen af skyld. Et stykke der handler om det at miste, at elske og at føle skyld.

Mungo Park følger naturligvis myndighedernes seneste retningslinjer for kulturinstitutioner, og det er derfor trygt og sundhedsmæssigt forsvarligt for både publikum og personale at gå i teatret på Mungo Park.
Det betyder at vi har et reduceret antal billetter til hver forestilling pga. den afstand der er påbudt mellem gæsterne i salen. 

 Grupper, der i forvejen har tæt kontakt, kan sidde ved sammenhængende sæder. Hvis du i forbindelse med billetkøb ikke kan finde sammenhængende pladser til din gruppe, er du velkommen til at kontakte billet@mungopark.dk for hjælp.

Vi tager forbehold for, at vi ikke kan garantere de eksakte pladser, der fremgår at købte billetter. Det kan blive nødvendigt at omplacere publikum efter myndighedernes forskrifter. Vi håber naturligvis på jeres forståelser for dette. 

Retningslinjerne på Mungo Park er: 

• I foyeren må du kun sidde ved et bord eller stå i kø til baren eller toilettet.

• Hvis der ikke er ledige siddepladser i foyeren, bedes du derfor finde din plads i salen og må gerne medbringe eventuelle køb fra baren.

• Vær opmærksom på, at personalet kan anvise dig en anden plads, end den du har købt, så vi kan overholde de aktuelle retningslinjer.

• Garderoben er lukket. Læg derfor jakken på det tomme sæde ved siden af dig i teatersalen.

• Bliv siddende, efter du har klappet. Så lukker vi publikum ud lidt ad gangen.

• Vi stoler på, at vores publikum overholder de gængse retningslinjer. Skulle du føle dig det mindste syg, bytter eller refunderer vi med glæde dine billetter.

Med alt dette sagt er Mungo Park stadig sig selv, og det håber vi også, at du vil være.

Vi ses på Mungo!

Publikum Synes

Publikums kommentarer

Ingen anmeldelser endnu

Hvad synes du?

Alle Felter skal udfyldes 350 tegn tilbage


Kommentarer uden korrekt navn fjernes. Din adresse bliver ikke vist

Uge 46
tor
12
nov
MADELEINE OG DRØMMENE (Gæstespil)
kl. 20.00 Mungo Park
fre
13
nov
MADELEINE OG DRØMMENE (Gæstespil)
kl. 20.00 Mungo Park
lør
14
nov
MADELEINE OG DRØMMENE (Gæstespil)
kl. 17.00 Mungo Park

Fakta

Skuespiller

Malte Frid-Nielsen

Morten Kjær

Kristine Nørgaard Sørensen

Amanda Bøgestrøm Isaksen

Instruktion

Emil Aleksander Rostrup

Scenograf

Ditte Tygesen

PRESSE

Kontakt kommunikationschef Troels Kranker på tlf. 20 78 94 01 // troels@mungopark.dk