MUNGO LAB #23: DOBBELT-HAMLET

Christine Albeck Børge og Meike Bahnsen spiller begge Hamlet i Mungo Parks roste og succesfulde version. Normalt skiftes de til at spille rollen. Men en enkelt aften spiller de begge.  Instruktør og teaterdirektør Martin Lyngbo siger: ”Vi er i en helt speciel situation: Vi har på Mungo Park to af Danmarks bedste skuespillere, der skiftes til at spille Hamlet. Og Hamlet er som hovedkarakter et splittet menneske, hele tiden i tvivl, hele tiden i dialog med sig selv om, hvad der er det rigtige at gøre. Han ser hele tiden sin situation fra flere vinkler. Det vil vi gerne udforske.” Derfor laver Mungo Park en enkelt aften på Betty Nansen Teatret, hvor vi spiller Hamlet – med to Hamlet’er. Vi glæder os!

Hvad er Mungo Lab?
Mungo Lab er det inspirerende rum, hvor Mungo Parks ensemble med én prøvedag, én spilleaften og en original idé prøver kræfter med nye iscenesættelser, tekster og formsprog.
Publikum får kun denne ene aften lov at komme indenfor i Mungo-laboratoriet. Man ved aldrig helt, hvad der kommer til at ske på en Mungo Lab-aften.

Billetpris: 80 kr. Gratis for årskortholdere.

Køb et årskort her.

Læs mere