Mungo Lab #25: Moby Dick

Moby Dick er en af verdenslitteraturens helt store romaner. Men den er helt umulig at læse! En mursten udgivet i 1851, fyldt med sproglige omveje, uden en ordentlig hovedperson og med 135 sammenfiltrede kapitler plus en epilog – og hvad handler den egentlig om? Ja – om en stor, hvid kaskelothval – men også om besættelse, om hvalfangst generelt, om menneskets kamp med naturen, om skibsfart, om monstre, om angst, om det onde, om det onde i os selv, om fanatisme, om havet, om at flygte, om at dø og lidt om spæk. Tre skuespillere sejler publikum sikkert gennem den storm af ord, som udgør Herman Melvilles mesterværk; de har læst bogen, og kan nemt lige genfortælle handlingen.

Denne Mungo-Lab er desværre udsolgt. Men heldigvis har vi netop sat en ny jule-lab MUNGO LAB #26: ENSOMHED i kalenderen fredag den 15. december kl. 20, så skynd dig at læs mere og få fat på en billet her.

Hvad er Mungo Lab?
Mungo Lab er det inspirerende rum, hvor Mungo Parks ensemble med en original idé, kort prøvetid og kun én spilleaften prøver kræfter med nye iscenesættelser, tekster og formsprog. Publikum får kun denne ene aften lov at komme indenfor i Mungo-laboratoriet. Man ved aldrig helt, hvad der kommer til at ske på en Mungo Lab-aften.

Billetpris: 80 kr. Gratis for årskortholdere.

Køb et årskort her.

Læs mere