Mungo Lab #26: ENSOMHED

Julen er hjerternes fest. Åh, men det lille hjerte er ensomt.

Vi har sat dramatikerne fra SKRIVEKOLLEKTIVET i stævne, og de vil forsøge at sætte tænderne i julen ved at udsætte sig selv for den ensomhed, som desværre hjemsøger så mange i december. Vi spørger dem: Hvorfor er ensomheden denne sovende drage, og hvorfor vågner monstret hvert år i december, hvor alle er glade? Kan man være fælles om at være ensom?

SKRIVEKOLLEKTIVET består blandt andre af elever fra Dramatikeruddannelsen i Århus, og deres skrivning vil finde sted på aftalte 6 timer på ganske udvalgte steder, som fx til en julefrokost, hjemme hos mor og far, ude i naturen etc.

Efterfølgende vil teksterne blive overdraget til Mungo Parks ensemble, som i instruktør Anja Behrens’ hænder vil vække ordene til live. Skuespillerne får én enkelt dag til at skabe iscenesættelsen.

På aftenen vil der blive serveret glögg og samlet ind til de Juleløses Jul. Så er I advaret.

Hvad er Mungo Lab?
Mungo Lab er det inspirerende rum, hvor Mungo Parks ensemble med en original idé, kort prøvetid og kun én spilleaften prøver kræfter med nye iscenesættelser, tekster og formsprog. Publikum får kun denne ene aften lov at komme indenfor i Mungo-laboratoriet. Man ved aldrig helt, hvad der kommer til at ske på en Mungo Lab-aften.

Billetpris: 80 kr. Gratis for årskortholdere.

Køb et årkort her.

Læs mere