MUNGO LAB #29: BELGISK SOCIALREALISME

Det er fredag og Sandra er blevet fyret. Der er krise i den lille solcellevirksomhed, og som den senest ansatte måtte det være hende, der røg.

Der er dog en lille mulighed for, at hun kan få det job tilbage, som sikrer hendes families overlevelse – hvis alle hendes kolleger går med til at afstå den bonus på 1000 euro pr. person, som de ellers har fået stillet i udsigt.

Sandra er ikke optimistisk, men går alligevel i gang med at spørge dem alle, en ad gangen. Men hun har kun weekenden. Mandag morgen skal de stemme om det.

_ _ _

Kom og se med, når Mungo Parks medarbejderstab folder filmen TO DAGE, ÉN NAT ud på scenen.

Ofte handler en spillefilm om helte eller skurke, og om folk, der oplever det helt usædvanlige. Her sker det helt almindelige, at Sandra bliver fyret. Og hendes kolleger bliver sat i et moralsk dilemma.

Er der håb for hende? Findes der sammenhold? Og er vi langt fra Belgien?

Instruktør: Anders Lundorph
Medvirkende: Skuespillere og ansatte fra Mungo Park.

Varighed: ca. 1 time.

_ _ _

Hvad er Mungo Lab?
Mungo Lab er det eksperimenterende rum, hvor Mungo Parks ensemble med en original idé, kort prøvetid og kun én spilleaften prøver kræfter med nye iscenesættelser, tekster og formsprog. Publikum får kun denne ene aften lov at komme indenfor i Mungo-laboratoriet. Man ved aldrig helt, hvad der kommer til at ske på en Mungo Lab-aften.

Læs mere