MUNGO LAB #30: Jo Strømgrens KÆRLIGHEDENS ULEMPER

MUNGO LAB #30: Jo Strømgrens KÆRLIGHEDENS ULEMPER

Vi har bedt den norske teater-enfant terrible Jo Strømgren, om at lave en forestilling på bare fire dage. Af sted til Oslo har vi sendt skuespillerne Henrik Prip og Jonas Munck-Hansen fra vores nuværende ensemble sammen med vores tidligere ensemble-skuespiller, Marie Bach Hansen, som nu er kendt fra bl.a. Arvingerne og Mord Uden Grænser på DR1. Og hjem vender de med lommerne fulde af lysbilleder og noter. 

De var valgt melodrama som genre og foto-novellen som format. Med udgangspunkt i et enkelt plot bliver dialoger, tekst, handling, musik og dramaturgi udformet impulsivt og kontinuerligt udviklet frem mod visningen. Resultatet er helt åbent og kan KUN opleves denne ene aften.

Jo Strømgren Kompagni har før lavet den populære forestilling ARTERNES OPRINDELSE om Charles Darwin og evolutionsteorien på Mungo Park.

KÆRLIGHEDENS ULEMPER visers også på Dramatikkens Hus i Oslo fredag 9. november.

Læs mere om Jo Strømgren og KÆRLIGHEDENS ULEMPER på Jo’s hjemmeside HER

_ _ _

Instruktion: Jo Strømgren

Medvirkende: Henrik Prip, Jonas Munck-Hansen og Marie Bach hansen

Foto: Per Heimly

_ _ _

Hvad er Mungo Lab?
Mungo Lab er det eksperimenterende rum, hvor Mungo Parks ensemble med en original idé, kort prøvetid og kun én spilleaften prøver kræfter med nye iscenesættelser, tekster og formsprog.

Publikum får kun denne ene aften lov at komme indenfor i Mungo-laboratoriet. Man ved aldrig helt, hvad der kommer til at ske på en Mungo Lab-aften.

Læs mere