MUNGO LAB #30: SYNDEBUKKENS VERDENSHISTORIE

Syndebukken har eksisteret til alle tider. Syndebukken er skyld i, at vi blev smidt ud af Edens Have; skyld i, at vejret er dårligt, at vi tabte krigen og at skibet sank. Skyld i krigen, skyld i katastrofen. Hvis syndebukken ikke havde været her, ville alt være lykkedes. Verden går jo beviseligt ad helvede til, og det må være nogens skyld.

Hvad skulle vi gøre uden syndebukken? Syndebukken er pint og plaget, uden tvivl, men måske overspiller syndebukken det også lidt?

_ _ _

I sæsonen 13/14 skabte den norske iscenesætter Jo Strømgren forestillingen ARTERNES OPRINDELSE på Mungo Park. Arbejdet foregik fem uger henover året. Nu sætter vi Jo i stævne i Oslo, hvor to af Mungo Parks faste skuespillere vil lægge arm med melodramaet som genre.

Efter fire dages samarbejde med Jo Strømgren i Norge vender Mungo Parks skuespillere hjem, lommerne er fyldt med lysbilleder og noter. Nu må det bare ikke kikse.

Instruktion: Jo Strømgren
Medvirkende: To skuespillere fra Mungo Parks ensemble

Foregår i foyeren.

_ _ _

Hvad er Mungo Lab?
Mungo Lab er det eksperimenterende rum, hvor Mungo Parks ensemble med en original idé, kort prøvetid og kun én spilleaften prøver kræfter med nye iscenesættelser, tekster og formsprog. Publikum får kun denne ene aften lov at komme indenfor i Mungo-laboratoriet. Man ved aldrig helt, hvad der kommer til at ske på en Mungo Lab-aften.

Publikum Synes

Publikums kommentarer

Ingen anmeldelser endnu

Hvad synes du?

Alle Felter skal udfyldes 350 tegn tilbage


Kommentarer uden korrekt navn fjernes. Din adresse bliver ikke vist

Uge 45
lør
10
nov
MUNGO LAB #30: SYNDEBUKKENS VERDENSHISTORIE
kl. 21.00 Mungo Park