MUNGO LAB #31: Thomas Bobergs MEXICOCITYDIGTE

Der bor små 20 millioner mennesker i Mexico City, og hvert eneste af disse mennesker kommer til at dø. Det ved de med sikkerhed, men de ved ikke hvordan, hvornår og hvorfor.

Thomas Boberg har skrevet en meget original og musikalsk digtsamling, der fremstår som en række snapshots fra en vibrerende megaby; brudstykker af samtaler, glimt af byens kvarterer og karakterer, situationer, stemninger, farver og refleksioner, fanget ind i sproget og fastholdt i små, krystallinske digte.

I Mexico City fejres døden hvert år ved den traditionelle ’Dia de Muertos’ – De Dødes Dag – i november. Alle er inviteret. Også på Mungo Park, hvor vi slår dørene op til en fejring af poesi om døden og menneskemylderet.

I forbindelse med forestillingen vil Thomas Boberg fortælle om digtsamlingens tilblivelse og sit forhold til Mexico City.

’Hør mine bønner / Santa Muerte / Gi mig styrke / Jesus Malverde / Så jeg kan kan / Blive / Til’

Konceptualiserende instruktør: Simon Boberg
Medvirkende: Mungo Parks ensemble

_ _ _

Hvad er Mungo Lab?
Mungo Lab er det eksperimenterende rum, hvor Mungo Parks ensemble med en original idé, kort prøvetid og kun én spilleaften prøver kræfter med nye iscenesættelser, tekster og formsprog. Publikum får kun denne ene aften lov at komme indenfor i Mungo-laboratoriet. Man ved aldrig helt, hvad der kommer til at ske på en Mungo Lab-aften.

Læs mere