MUNGO LAB #34: BIDT

Mungo Lab #34: BIDT

Denne gang rykker Mungo Parks ensemble ud af den klassiske teatersal og ind i en forladt kontorbygning i Allerød midtby. Her lyniscenesætter vi Kristen Roupenians anmelderroste novelle “BIDT:
Ellie bed”.

Hun bed de andre børn i børnehaven, bed sine fætre og kusiner, bed sin mor. Som fire årig gik hun til en særlig læge to gange om ugen for at ”arbejde med” bideriet. Forskellen på børn og voksne er, at voksne forstår konsekvenserne af deres handlinger, og som voksen forstod Ellie at hvis hun ville betale sin husleje og beholde sin sundhedsforsikring, kunne hun ikke rende rundt og bide folk på arbejdet. I lang tid overvejede hun derfor ikke at bide sine kollegaer – ikke før kontorlederen døde af et hjertetilfælde i frokostpausen, for øjnene af alle medarbejdere, og vikarbureauet sendte Corey Allen til at erstatte ham.

Dette Mungo Lab instrueres af Mungo Parks nye direktør Anna Malzer i samarbejde med koreografen Jannik Elkær, der er kendt for sine humoristiske og skæve koreografier i kompagniet DON GNU.

OBS! Den lokale Restaurant Izumi leverer i forbindelse med Mungo Lab #34 en bid af Japan i form af sushi og japanske tapas til en værdi af 150kr.

Samlet pris for forestilling og mad: 250 kr. uden årskort og 150 kr. med årskort.

MØDESTED: Mungo Park. Kl. 19.00.

Begrænset antal pladser.

MUNGO LAB

Mungo Lab er det eksperimenterende rum, hvor Mungo Parks ensemble med en original idé, kort prøvetid og kun én spilleaften prøver kræfter med nye iscenesættelser, tekster og formsprog.

Publikum får kun denne ene aften lov  til at komme indenfor i Mungo-laboratoriet. Man ved aldrig helt, hvad der kommer til at ske på en Mungo Lab-aften.

Læs mere