Mungo Lab #37: Afsked

VEDR. COVID-19: Mungo Park følger naturligvis myndighedernes retningslinjer for kulturinstitutioner, og det er derfor trygt og sundhedsmæssigt forsvarligt for både publikum og personale. 

Grupper, der i forvejen har tæt kontakt, kan sidde ved sammenhængende sæder. Hvis du i forbindelse med billetkøb ikke kan finde sammenhængende pladser til din gruppe, er du velkommen til at kontakte billet@mungopark.dkfor hjælp.

Vi tager dog forbehold for, at vi ikke kan garantere de eksakte pladser, der fremgår at købte billetter. Det kan blive nødvendigt at omplacere publikum efter myndighedernes forskrifter.

Vi glæder os til at byde jer velkommen i teatret!

AFSKED er et ord, som de fleste vil forbinde med død. Men afsked er jo ikke bare den uigenkaldelige død. Afsked er i høj grad også en afsked med nogen eller noget, der må slutte for at nyt kan komme til. Altså den lille – men nødvendige død og den cyklus der ligger i det – liv/ død/ liv. Livet består hele tiden af afskeder og nye begyndelser. Det er dét AFSKED skal handle om fortalt gennem tekster, sange og krop.

MUNGO LAB

Mungo Lab er det eksperimenterende rum, hvor Mungo Parks skuespillerensemble med en original idé, kort prøvetid og kun én spilleaften prøver kræfter med nye iscenesættelser, tekster og formsprog.

Publikum får kun denne ene aften lov  til at komme indenfor i Mungo-laboratoriet. Man ved aldrig helt, hvad der kommer til at ske på en Mungo Lab-aften.

Fakta

Koreografi: Anne Eisensee