MUNGO MADNESS

MUNGO MADNESS

Mungo Madness er vores nye festformat, hvor vi inviterer jer der har lyst til, at give slip og feste løs til koncerter og DJs i vores Berliner-inspireret teaterfoyer. 

Denne gang kan du groove til:

KL. 20.00 OWMI

OWMI er en duo baseret i København, hvis bagmænd består af Jakob Miang og Bashir Billow. Bashir og Jakob er begge opvokset i Danmark og har rødder, som strækker sig helt fra Øst Afrika over de nordiske lande og til Brasilien. Sammen skaber de et alternativt lydunivers med et bagtæppe af elektro-akustiske lydbilleder og sjælfyldte vokal-kollager.

Med en stor forkærlighed til håndspillede instrumenter og moderne musik-teknologi skaber OWMI et eklektisk og mindeværdigt lydunivers.

Forsangeren Bashir Billow er kendt for at have medvirket på Benals “Du har aldrig savnet nogen”, Pede B’s “Hveps i et glas”, Vakilis “falder ik’ for dig” mfl., og har nu taget mikrofonen i hånden, og stillet sig helt i front!

Kl. 21.00 CARL MAKUNGO COLLECTIVE 

CARL MAKUNGO COLLECTIVE er et nyt københavnerbaseret reggaeband, som med deres moderne jamaicanske lyd, kommer til at spille et glohedt sæt, der ikke kan undgå at sætte en fest i gang! Glem vinterkulden og lad dig forføre af forsanger Malik Grosos alterego CARL MAKUNGO.

Kl. 22.00 DJ Ericca Turay 

Ericca er kendt fra fra Københavns natteliv, og hun vil denne aften spille foyeren op med alt fra 90’er hiphop til de sidste nye radiohits.
Pris: 120 kr. Gratis hvis  du har billet til SMYKKET+Langbordsmiddag samme aften. Du kan bestille billet til SMYKKET+Langbordsmiddag her.

Arrangementet er ikke gratis for årskortholdere. 

Læs mere