Mungo Park forventer at genåbne fra 8. juni

Næste Forestilling: 16. mar > Periode: 16. mar - 8. jun

Kære alle sammen

Efter at have været lukket ned pga. Corona-virussen og regeringens forbud mod forsamlinger siden 16. marts, kan vi nu endelig fortælle jer at vi forventer at genåbne fra mandag den 8. juni, som følge af regeringens anbefalinger.

Jer, der har billetter til de aflyste forestillinger indtil 8. juni, vil snarest modtage en mail med information og kan naturligvis bytte dem til en anden dag eller få pengene tilbage.

VI HÅBER AT I VIL STØTTE OS OG BYTTE JERES  BILLETTER TIL EN ANDEN VISNING 😀

I kan også støtte os ved at købe et årskort til KUN 600 kr. (50 kr. pr. måned for fri teater) – det bliver tidligst aktiveret og skal først betales når vi spiller igen. Læs mere og køb her 😀  

ANGÅENDE COVID-19:

Der er endnu ikke kommet konkrete anvisninger til, hvilke retningslinjer, vi skal følge under den kommende genåbning af teatret, men vi sørger naturligvis for, at det bliver en tryg og sundhedsmæssigt forsvarlig oplevelse at komme i teatret for publikum.

Vi tager derfor også forbehold for, at vi ikke kan garantere de eksakte pladser, der fremgår at købte billetter. Det kan blive nødvendigt at omplacere publikum efter myndighedernes forskrifter.

Vi glæder os helt ustyrligt meget til endelig at kunne spille for jer igen – vi har virkelig savnet jer! 😀  

Vi ses snart igen på Mungo!

Publikum SynesPublikums kommentarer

  1. Jeg har været årskortholder før med stor glæde. Jeg vil gerne købe årskort men jeg synes først det skal aktiveres når jeg vil se min første forestilling, og ikke allerede når i åbner igen. Har I en offentlig platform hvor man kan støtte jer økonomisk?

    Pernille Egebak
    5792 Årslev
Hvad synes du?

Alle Felter skal udfyldes 350 tegn tilbage


Kommentarer uden korrekt navn fjernes. Din adresse bliver ikke vist

Uge 12
man
16
mar
Mungo Park aflyser forestillinger indtil 8. juni
kl. 00.00