Mungo Park er genåbnet!

Næste Forestilling: 8. jun > Periode: 8. jun - 1. sep

Kære alle sammen

Efter at have været lukket ned pga. COVID-19 og regeringens forbud mod forsamlinger siden 12. marts, kan vi nu endelig fortælle jer, at vi nu er genåbnet den 8. juni, som følge af regeringens anbefalinger.

Vi har savnet jer sindssygt meget i teatersalen og er så glade for at vi endelig kan byde jer velkommen igen! Tusind tak for al støtten I har ydet Mungo Park under hele lockdown perioden – det har betydet, at Mungo Park har kunne klare sig igennem krisen.

For at sikre jer alle et trygt teaterbesøg, har vi på Mungo Park indrettet os os lidt anderledes end normalt efter regeringens nuværende retningslinjer for forsamlinger på teatre.

Retningslinjerne på Mungo Park er: 

• I foyeren må du kun sidde ved et bord eller stå i kø til bar eller toilet.

• Hvis der ikke er ledige siddepladser i foyeren, bedes du derfor finde din plads i salen og må gerne medbringe eventuelle køb fra baren.

• Vær opmærksom på, at personalet kan anvise dig en anden plads, end den du har købt, så vi kan overholde de aktuelle retningslinjer.

• Garderoben er lukket. Læg derfor jakken på det tomme sæde ved siden af dig i teatersalen.

• Bliv siddende, efter du har klappet. Så lukker vi publikum ud lidt ad gangen.

• Vi stoler på, at vores publikum overholder de gængse retningslinjer. Skulle du føle dig det mindste syg, bytter eller refunderer vi med glæde dine billetter.

Med alt dette sagt er Mungo Park stadig sig selv, og det håber vi også, at du vil være!

Vi ses snart igen på Mungo!

Publikum SynesPublikums kommentarer

  1. Jeg har været årskortholder før med stor glæde. Jeg vil gerne købe årskort men jeg synes først det skal aktiveres når jeg vil se min første forestilling, og ikke allerede når i åbner igen. Har I en offentlig platform hvor man kan støtte jer økonomisk?

    Pernille Egebak
    5792 Årslev
Hvad synes du?

Alle Felter skal udfyldes 350 tegn tilbage


Kommentarer uden korrekt navn fjernes. Din adresse bliver ikke vist

Uge 24
man
08
jun
Mungo Park er genåbnet!
kl. 00.00