Mungo Park aflyser forestillinger indtil 13. april

Næste Forestilling: 16. mar > Periode: 16. mar - 13. apr

Kære alle sammen

Pga. Corona-virussen og regeringens forbud mod forsamlinger af over 10 mennesker AFLYSER vi alle forestillinger indtil 13. april.

Dvs. AT alle forestillinger fra 23. marts-13. april er AFLYST. Dette gælder alle forestillinger på Mungo Park og på vores scene i Gladsaxe.

Jer, der har billetter til de aflyste forestillinger, vil snarest modtage en mail med information og kan naturligvis bytte dem til en anden dag eller få pengene tilbage.

VI HÅBER AT I VIL BYTTE JERES  BILLETTER TIL EN ANDEN VISNING OG PÅ DEN MÅDE GIVE OS EN STØTTE SOM VI HAR BRUG FOR LIGE NU 😀

Vi beklager selvfølgelig den ulejlighed, det må påføre, men det vigtigste er nu, at vi alle følger regeringens forbud og anbefalinger.

Vi håber, at I alle vil passe på hinanden derude, og så glæder vi os til at se jer igen på Mungo Park, når situationen har stabiliseret sig.

Ønsker I at støtte os på anden vis opfordrer vi til at købe et årskort til KUN 600 kr. – det bliver tidligst aktiveret og skal først betales når vi spiller igen. Læs mere og køb her  

Alt godt til jer

Mungo Park

 

Publikum Synes

Publikums kommentarer

Ingen anmeldelser endnu

Hvad synes du?

Alle Felter skal udfyldes 350 tegn tilbage


Kommentarer uden korrekt navn fjernes. Din adresse bliver ikke vist

Uge 12
man
16
mar
Mungo Park aflyser forestillinger
kl. 00.00