Nationen (Gæstespil)

Gæstespil fra Mungo Park Kolding

Uanset om man læser nyheder på Ekstra Bladets hjemmeside eller ej, er der ikke mange, der ikke kender nationen! Debatplatformen, hvor brugerne passioneret kommenterer på stort, småt, relevant og kulørt. Og hvor tonen til tider kan være hård.

I forestillingen NATIONEN får kommentarerne på debatten et helt nyt udtryk, når Mungo Park Koldings ensemble og instruktør og teaterdirektør Sophie Lauring undersøger, hvad der sker, når ophedede debattråde ophøjes til lyriske udsagn på teaterscenen.

NATIONEN zoomer ind på må udsnit af den uendelige ordstrøm. Tager biopsier, sætter dem under lup og skaber en scenisk rumliggørelse af, hvad end vi ser gennem forstørrelsesglasset.

NATIONEN er en række peepshows ind i voldsomme, ekspressive og til tider monstrøse verdener, som vi ikke kan fjerne blikket fra, men som vi på én gang frydes og forarges over.

Se TV2s indslag fra premieren på Mungo Park Kolding, februar 2017 – klik her.

Publikum Synes

Publikums kommentarer

  1. Griner stadig. Selv om der faktisk ikke er så meget at grine ad. Ideen er en genistreg i sig selv. Skriverkarlen kan sit arbejde. Mange gode valg. Dramaturgien i top. Og skuespillerne….vi klapper også stadig. Hvis man føler, at man har det lidt for godt, skal man blot læse få linjer på Nationen, så kommer man i almen-depressiv mode igen. Tankerig

    Erik Foss
    Kolding
Hvad synes du?

Alle Felter skal udfyldes 350 tegn tilbage


Kommentarer uden korrekt navn fjernes. Din adresse bliver ikke vist

Fakta

Instruktør:
Sophie Lauring

Medvirkende:
Frank Thiel
Marie Nørgaard
Magnus Christensen
Maja Juhlin

Scenograf:
Franciska Zahle

Komponist og lyddesign:
Anna Blinkenberg-Lidell

Dramaturg:
Kathrine Lund

Koreograf:
Taneli Törmä

Lysdesign:
Morten Dorvin

Varighed:
1 time og 25 minutter uden pause