KONCERT: NY LYD PÅ MUNGO PARK - SØVNSLØSHED

NY LYD PÅ MUNGO PARK 18. maj 2019 // SØVNLØSHED //

Denne gang undersøger NYD Lyd formatet temaet “Søvnløshed”.
Kom med til en aften, hvor grænselandet mellem drøm og virkelighed bliver tydeliggjort, hvor rastløsheden er til at tage og føle på, og hvor du bliver holdt vågen af alt fra tanker, forelskelse, og månelys.

SPÒLA
Gruppen bestående af Lasse Vivid (DK) Muni Jakobsson (IS) og Tobias Grann (DK) har arbejdet sammen siden september 2018. Et samarbejde der på tværs af kunstnerisk praksis og nationalitet affødte mixtapet og udstillingen “A Quick One Before Sinking In” i slutningen af sidste år. Mixtapet indeholder alt fra elektro freejazz, triphop, ‘swamp house’ og spoken word, til en ambient og rytmisk genskabelse af en levende hest.

Universet behandler følelser af central ulykke, håbløs forelskelse, nonchalance og kedsomhed i et grundlæggende mørkt elektronisk soundscape, akkompagneret af en føjelig og bestialsk videoafdeling og ekspressionistisk lyrik.

Link til musikken.

Kino

Han spiller eksperimenterende elektronisk musik, som nærmest bliver til hypnotiserende lydflader. Nogle gange rare, andre gange skærende og skæve.

Om projektet skriver han selv:
spiller akusmatisk computermusik. præsenterer syntetiske idéer i et fysisk rum
hyldest til kæmpe instrumenter, mindst 10 meter høje.
me in my room
smeltet forståelse for tid, rytme, tonalitet.
nu på 23 playlister
skrabende texturer, hyper sensualitet, software collision

Link til musikken.

Silke Riis

Silke Riis er kunstmaler og instalationskunstner, og hun vil til NY LYD male live i rummet, over temaet søvnløshed, samt gennem umiddelbar inspiration fra musikken og rummet.

Maleriet vil være langt, og repræsentere en søvnløs rejse.

Instagram: https://www.instagram.com/silke.riis/

Facebook: https://www.facebook.com/silkeriisillustrationer/

 

Dørene åbner kl. 19. Koncertstart kl. 20.

Billetter koster 75 kr. og går ubeskåret til kunstnerne. 50 kr. hvis du er under 25 år,.

Arrangement er ikke gratis for Mungo Parks årskortholdere.

– – –

NY LYD

NY LYD på Mungo Park inviterer nye som garvede kunstnere ind til at give deres feeling på, hvad den aktuelle lydscene kan byde på.

Oplev alt fra ung, eksperimenterende elektronisk lyd, spoken word, improdans til akustiske musikoplevelser lavet specifikt til det rum, du befinder dig i. Hvert arrangement sit univers. Præmissen er kunstnerisk frirum og nyskabelse og lytterens fordybelse. Fælles for kunstnerne er, at de alle arbejder med nye former for lyd og musik.

Så har du mod på at blive suget ind i et helt nyt lydunivers og blive klogere på, hvad der sker på den danske lydscene lige nu, skal du gøre dig selv den tjeneste at komme forbi.

Læs mere

Presse

Kontakt kommunikationschef Troels Kranker på tlf. 20 78 94 01 // troels@mungopark.dk