NY LYD på Mungo Park er et nyt koncept. Hver gang inviterer vi nye som garvede kunstnere ind til at give deres feeling på, hvad den aktuelle lydscene kan byde på.

Oplev alt fra ung, eksperimenterende spoken word, akustiske musikoplevelser eller elektronisk lyd lavet specifikt til det rum, du befinder dig i. Hvert arrangement sit univers. Præmissen er kunstnerisk frirum og nyskabelse og lytterens fordybelse. Fælles for kunstnerne er, at de alle arbejder med nye former for lyd og musik.

Så har du mod på at blive suget ind i et helt nyt lydunivers og blive klogere på, hvad der sker på den danske lydscene lige nu, skal du gøre dig selv den tjeneste at komme forbi.

___

// Program den 17. november 2018 // TYNGDEKRAFT //

Gennem improvisation undersøges blandt andet tyngdekraften. Der undersøges også, hvordan improvisatorisk dans og jazz kan samarbejde i rummet, og hvad der i dette samarbejde vil opstå.

Kom og oplev en aften, hvor alt kan ske, og hvor intet vides på forhånd. Uventet og udfordrende. Tyngdekraften er til stede i musikken, i bevægelsen, i alt omkring os – og denne aften bliver den udfordret og sat på spidsen.

Alawari
Alawari er nysgerrighed, perspektiv og seriøsitet kombineret i et ærligt, musikalsk udtryk. Det er et seksmands orkester bestående af;

Frederik Engell – tenor saxophone
Asger Uttrup Nissen – alto saxophone
Carlo Becker Lauritsen – trumpet and flügelhorn
Sune Sunesen – piano
Jonatan Bak – double bass
Simon Forchhammer – drums

Den Danske Scenekunstskole
Vi får besøg af nogle unge dansere fra Den Danske Scenekunstskole. Det er moderne, improviserende dans og bevægelse!

___

// Program den 15. december 2018 // ANIMA ANIMUS //

Denne aften afholdes af det nystartede kollektiv Anima Animus. Det er et kollektiv for unge, kvindelige kunstnere. Konceptet er oplæsning og sangskrivning, og denne aften bliver fyldt af mange forskellige, kvindelige stemmer. Det bliver en hyldest til de kvindelige kræfter i kunstverdenen og vi vil løbende offentliggøre navne på performerne.

___

Dørene åbner kl. 19. Koncerten spiller fra kl. 20.

Billetter koster 50 kr. og går ubeskåret til kunstnerne. Dette arrangement er ikke gratis for Mungo Parks årskortholdere.

Publikum SynesPublikums kommentarer

  1. Fantastisk smuk , billeder fuldender skøn musik.
    Hvor finder man mere med Silke Riis?

    Jette Christensen
    Roskilde
Hvad synes du?

Alle Felter skal udfyldes 350 tegn tilbage


Kommentarer uden korrekt navn fjernes. Din adresse bliver ikke vist

Uge 46
lør
17
nov
NY LYD PÅ MUNGO PARK
kl. 20.00 Mungo Park
Uge 50
lør
15
dec
NY LYD PÅ MUNGO PARK
kl. 20.00 Mungo Park

Presse

Kontakt teatret på tlf. 48 13 13 00 // presse@mungopark.dk