NY LYD på Mungo Park er et helt nyt koncept. Hver gang inviterer vi nye som garvede kunstnere ind til at give deres feeling på, hvad den aktuelle lydscene kan byde på.
Oplev alt fra ung, eksperimenterende spoken word, akustiske musikoplevelser eller elektronisk lyd lavet specifikt til det rum, du befinder dig i. Hvert arrangement sit univers. Præmissen er kunstnerisk frirum og nyskabelse og lytterens fordybelse. Fælles for kunstnerne er, at de alle arbejder med nye former for lyd og musik.
Så har du mod på at blive suget ind i et helt nyt lydunivers og blive klogere på, hvad der sker på den danske lydscene lige nu, skal du gøre dig selv den tjeneste at komme forbi.
Dørene åbner kl. 19.
___
Vi åbner dørene for det første NY LYD-arrangement lørdag den 25. november kl. 20. Her kan du møde de unge kunstnere Martha Vesterskov og BiLLy.
Martha giver med sit melankolske univers musikken et poetisk element. BiLLy aka Eigil Pock-Steen Jørgensen arbejder med åbne kompositioner og skaber lyden i nuet.
De to lydkunstnere vil spille hver et sæt og samarbejder denne aften med den visuelle kunstner ’Fabriksejer’, som arbejder med at forme rumlige billeder og bevægelse til musikken.
Billetter koster 50 kr. og går ubeskåret til kunstnerne. Dette arrangement er ikke gratis for årskortholdere.
Publikum Synes

Publikums kommentarer

Ingen anmeldelser endnu

Hvad synes du?

Alle Felter skal udfyldes 350 Tegn tilbage


Kommentarer uden korrekt navn fjernes. Din adresse bliver ikke vist.

Uge 47
lør
25
nov
NY LYD
kl. 20.00 Mungo Park