KONCERT: NY LYD PÅ MUNGO PARK - ANIMA ANIMUS

NY LYD PÅ MUNGO PARK 15. DECEMBER 2018 // ANIMA ANIMUS //

NY LYD på Mungo Park har denne aften inviteret forskellige kvindelige kunstnere til at optræde med en blanding af musik, oplæsning og videokunst.

Kom og oplev en aften der bliver fuld af vidt forskellige kvindestemmer. Dygtige unge kunstnere, som vil give et indblik i deres kunstneriske univers og virkelighed.

Det bliver en hyldest til de kvindelige kræfter i kunstverdenen.

Alto Aria
Alto Aria er navnet på den danske sanger, sangskriver og producer Maria Leth Schütze’s
nyopstartede soloprojekt. Med udgangspunkt i sin egen stemmen, bygger hun lydlandskaber op omkring vokalimprovisationer og loops. Musikken kendetegnes ved elementer som feltoptagelser, samples, synths, forvrængede vokaler og opbrudte beats, som tilsammen bygger bro mellem det organiske og syntetiske. Lyt til hendes debut-ep “I Live In You” her

Viola Faber
Viola Fabers musik er en blanding af noget velkendt og smukt og et kæmpe slag i hovedet.
Gennem umiddelbare og poetiske dansksprogede tekster, en hæs men varm vokal og skæve men samtidig poppede melodier, bliver man trukket ind et eksperimenterende lydunivers, som skifter mellem at ryste og omfavne lytteren. Lyt til Viola her.

Moa Sol
I sit soloprojekt “Moa Sol” trækker Mathilde Pedersen fine, sårbare og lette melodier over blødt guitarspil. Men hun river også papiret midt over ved at kaste knive af skæve, jazzede toner, og ærlige, farlige ord ind i midten af hendes kompositioner. Moa Sol optræder både med digte og sange, og hun vil med hendes følsomme stemme, og personlige univers, lukke os, publikum, med ind i hendes virkelighed.

Martha Elisabeth
Martha Elisabether sanger og sangskriver. Hendes kompositioner er en hyldest til den enkle, gode melodi og teksterne tematiserer en balancegang mellem smerte og kærlighed. En blanding mellem lys skønhed og mørk melankoli. Martha Elisabeth tager dig med på en rejse tilbage til barndommen, og videre op i årene som ung kvinde, hvor kærlighed, og det at miste, pludselig fylder mere end noget andet. Lyt til Martha Elisabeth her

Victoria Dahl
Kærlighed på godt og ondt, øjeblikke der bider som vinterens kulde og tilfældige begivenheder, der trods deres tilfældighed, påvirker og efterlader sine dybe spor, er alle temaer som man møder når man læser digter Victoria Dahls tekster. Hendes notesbog bliver fyldt med små sætninger og øjebliksbilleder fra hverdagen og livet som ung kvinde.

Signe Dige
Videokunstner Signe Dige leger med ideen om levende organismer i teknologi og friheden i det skønne. Hun optager videoer hver dag af de små levende overflader hun ser overalt, hvorefter hun manipulerer og oversætter dem til sit eget univers. Via projektionen af den endelige video, bliver det mikroskopiske og oversete forstørret og dermed oversat til beskueren.

 

Dørene åbner kl. 19. Aftenen går i gang kl. 20. Billetter koster 60 kr. og går ubeskåret til kunstnerne.

Dette arrangement er ikke gratis for Mungo Parks årskortholdere.

 

– – –

 

NY LYD

NY LYD på Mungo Park inviterer nye som garvede kunstnere ind til at give deres feeling på, hvad den aktuelle lydscene kan byde på.

Oplev alt fra ung, eksperimenterende elektronisk lyd, spoken word, improdans til akustiske musikoplevelser lavet specifikt til det rum, du befinder dig i. Hvert arrangement sit univers. Præmissen er kunstnerisk frirum og nyskabelse og lytterens fordybelse. Fælles for kunstnerne er, at de alle arbejder med nye former for lyd og musik.

Så har du mod på at blive suget ind i et helt nyt lydunivers og blive klogere på, hvad der sker på den danske lydscene lige nu, skal du gøre dig selv den tjeneste at komme forbi.

Publikum SynesPublikums kommentarer

 1. Glæder os

  Susanne Stensballe
  Allerød

 2. I love this site – its so usefull and helpfull.

  Carolyn Ruhl
  Oud Gastel

 3. Fantastisk smuk , billeder fuldender skøn musik.
  Hvor finder man mere med Silke Riis?

  Jette Christensen
  Roskilde
Hvad synes du?

Alle Felter skal udfyldes 350 tegn tilbage


Kommentarer uden korrekt navn fjernes. Din adresse bliver ikke vist

Presse

Kontakt kommunikationschef Troels Kranker på tlf. 20 78 94 01 // troels@mungopark.dk