NY LYD PÅ MUNGO PARK

NY LYD på Mungo Park er et helt nyt koncept. Hver gang inviterer vi nye som garvede kunstnere ind til at give deres feeling på, hvad den aktuelle lydscene kan byde på.

Oplev alt fra ung, eksperimenterende spoken word, akustiske musikoplevelser eller elektronisk lyd lavet specifikt til det rum, du befinder dig i. Hvert arrangement sit univers. Præmissen er kunstnerisk frirum og nyskabelse og lytterens fordybelse. Fælles for kunstnerne er, at de alle arbejder med nye former for lyd og musik.

Så har du mod på at blive suget ind i et helt nyt lydunivers og blive klogere på, hvad der sker på den danske lydscene lige nu, skal du gøre dig selv den tjeneste at komme forbi.

// Program den 23. marts 2018 //

Denne aften griber vi øjeblikket. Vi overvejer øjeblikkets betydning, og hvor meget et øjeblik kan rumme, selvom det er flygtigt og kort. Kunsten får lov til at tale, og publikum skal bare tage imod, lytte og give sig hen til øjeblikket.

Quiet Sonia
Et folk-indierock ottemandsorkester med rødder i Odenses musikscene. Deres musik tager udgangspunkt i guitarist og sanger Nikolaj Bruus’ kompositioner på akustiske stålstrengsguitar. Bandet udfolder et varmt og organisk lydbillede, herunder ambient og moderne klassisk. Til NY LYD-arrangementet spiller de med en mindre besætning af akustisk guitar, violin, cello og klaver.

Blå Minder
I Blå Minders univers bliver du omfavnet af en utilsløret ærlighed, der gør det umuligt ikke at blive revet med. Blå Minder er i lige så høj grad en stemning, som det er poesi. Lydoverfladen rummer både et skønt og et dystert univers. Der arbejdes med vellyd over for støj og intense lydflader.

Silke Riis
Silke Riis arbejder i et kontrastfyldt og farverigt univers, som hun ved hjælp af spillet mellem store motiver og små detaljer giver beskueren mulighed for at forsvinde væk i. Alle værkerne har mødet mellem glade farver og melankolske portrætter tilfælles, og illustrerer hendes opfattelse af hverdagens dualitet, hvor sorg og glæde altid går hånd i hånd. Til Ny Lyd på Mungo Park inviterer hun gennem maleri og videokunst til et øjeblik med fokus på fødder og ansigter, helheden og detaljen, evigheden og øjeblikket.

Dørene åbner kl. 19. Koncerten spiller fra kl. 20.
___

Billetter koster 50 kr. og går ubeskåret til kunstnerne. Dette arrangement er ikke gratis for Mungo Parks årskortholdere.

Publikum SynesPublikums kommentarer

  1. Fantastisk smuk , billeder fuldender skøn musik.
    Hvor finder man mere med Silke Riis?

    Jette Christensen
    Roskilde
Hvad synes du?

Alle Felter skal udfyldes 350 Tegn tilbage


Kommentarer uden korrekt navn fjernes. Din adresse bliver ikke vist.

Presse

Kontakt kommunikationschef Marie Louise Rolffes
30963040
marielouise@mungopark.dk