Og her lugter brunt og brændt

OG HER LUGTER BRUNT OG BRÆNDT (Gæstespil)

Juleaften SKAL lykkes. Det skal den bare. Der er simpelthen ikke plads til fejltagelser eller improvisationer. Det skal være som planlagt, det skal være fejlfrit og det skal være hyggeligt!

Sådan er det. Og det ved alle. Så når juleaften alligevel går galt, er der kun én ting at bruge julenatten på mens højtidens budskab om barmhjertighed fordøjes: Forklaringer skal findes og den skyldige udpeges.

Og i denne forestilling, hos den ellers så juleglade familie, ER det gået galt – grueligt galt. Så de tre tilbageværende bruger julenatten på at finde ud af hvad fanden der gik galt juleaften, mens resten af selskabet er gået i seng eller er løbet skrigende væk.

Som i ethvert rigtigt juleeventyr banker det på døren denne sene nat. Og når man hele december er blev stopfodret med at der ikke var plads i herberget, så man ved godt at der skal rummes og lukkes ind – også selv om det ikke lige var sådan man havde bestemt at juleaften skulle være. Men nogle gange skal en juleaften virkelig være dårlig, for at den kan blive god igen.

Læs mere