Opsang

OPSANG

Forstår du din teenager? En krasbørstig musikkomedie for hele familien, der uddeler syngende lussinger og teatralske bøllebank til Danmarks ungdom og dens forvoksede medsammensvorne.

Iscenesat som en blanding af musical og foredrag, musical lecture, præsenterer forestillingen to foredragsholdere, som fortæller og synger syv forskellige skæbnefortællinger, hvor syv dødsens syndige teenagere møder deres drabelige skæbner. Den dovne brækker nakken i et Jackass-stunt, egotripperen bliver flået levende, og den jaloux bliver kvalt i sin egen røst. Derefter bliver det først rigtig grusomt.

Resultatet er en afslørende teaterscanning af nutidens teenagehjerner, som både de unge og deres forældre kan blive klogere af at se.

OPSANG er set af mere end 80.000 publikummer og har spillet i både Sverige, Norge, Holland og Frankrig.

OPSANG er instrueret af den Reumert-vindende instruktør Heinrich Christensen, som også står bag Mungo Parks kæmpesucces fra 2015 H.C. ANDERSENS SAMLEDE EVENTYR.

Medvirkende i trailer: Rikke Bilde, Nils P. Munk og Jonas Munck Hansen

Anmeldelser

 • Politiken
 • Citadel
 • Børneteateravisen
 • "Genialt ungdomsteater"

  Folkeskolen
 • Kultunaut
 • Frederiksborg Amts Avis
 • Fyens Amts Avis
 • Teaterkalenderen
Publikum SynesPublikums kommentarer

 1. Opsang er et af de bedste teater stykker jeg nogensinde har set. Det er så intenst, kunstnerisk flot, sjovt og meget meget teenage talende! Ja – jeg er teenager 😉 Synes specielt at skuespillerne er helt geniale. Manden spiller helt sindsygt fedt. De spiller alle mega fedt – og så synger, specielt kvinden, helt fantastisk.

  Laura Ritsmar
  Hillerød

 2. Har så set OPSANG 4 gange nu, og det siger alt! Fantastisk energi, humor og tekst! Rammer en masse aspekter i mennesket, som er fuldt genkendelige. Igennem stykket bringes mange følelser frem i mig, og når stykket er slut, føler man virkelig, at man har fået en selvtillidsgave, et drag over nakken og en fantastisk oplevelse! Kan kun sige: SE DET!

  Nanna Rishave
  Svendborg

 3. Sikke en energi og fuld fart frem! Vi morede os vildt, har selv haft tre teenagere i huset. Den yngste blev 20 i sommer. Den forestilling må vi se igen sammen med dem. Den mellemste læser dramaturgi, spændende at høre hendes mening.

  Anne Lassen
  Holte

 4. En af min absolut yndlingsforestillinger. Har set den 5 gang Den er genial også til teenagere. Mine dramaelever på Efterskolen har også været ellevilde med den, og jeg glæder mig til at vise den til det nye hold til Januar. De var ellevilde og ville se den igen.

  Susanne Østergaard
  Grevinge

 5. Så forestillingen, ikke bare en, men to ganger i Esbjerg. Den var fantastisk morsom! Hilsen Normann med latterkrampe!

  Svein Erik Unsgård
  Tydal

 6. I have seen Opsang during the BIBU Festival 2010 in Lund and was extremely suprised of such powerful and amazing play. I enjoyed it very very much – the two actors were unbelieveable! You absolutely have to make an english version out of it – better would be a german version and come to Vienna/WUK. Greetings to Denmark!

  Saskia schlichting
  Vienna

 7. OPSANG er et fantastisk teater stykke om livet blandt teenagerne i dag og deres opførsel. Det er super fedt at 2(3) personer kan komme ud med sådan et stykke, og skifte personer så hurtigt. Kan klart anbefales!

  Maria Hansen
  Hvidovre

 8. Helt sikkert en forestilling der SKAL ses. Jeg var derinde med min klasse HHX, og det var det hele værd. Super sjov, og med mange gode pointer i.

  Maria Hansen
  Kirke Hyllinge

 9. OPSANG er er efter min mening DKs pt bedste ungdomsforestilling. Det er en forestilling alle unge og deres forældre burde se. Ingen løftede pegefingre men masser af rå humor med saft og kraft. Jeg skal se forestillingen for 3. gang i uge 4 og jeg GLÆDER mig

  Torben Teglgaard
  Viborg

 10. Er du gal, det var sjovt 🙂 Er den bedste forestilling jeg har set i mungopark. Genialt stykke og rigtig gode sange. God i det med kålhovedt 😛

  Sofie Svendsen
  Allerød

 11. Super, super, super! Denne forestilling bør alle unde sig selv at se, uanset alder. Jeg var underholdt hele vejen – så meget, at jeg så den igen på turnéen.

  Vibeke Boeskov
  København

 12. Her er et hæsblæsende stykke, hvor man bliver underholdt fra start til slut. Det er både hysterisk morsomt og tankevækkende. Jeg elsker den måde scenen bliver brugt på. Det er meget nærværende teater.

  Mette H.
  København S.

 13. eg så Opsang sammen med min datter, som er 12 år. Siden da har jeg anbefalet den til alle, jeg møder. Den er simpelthen fantastisk. Den er overraskende, sjov og går rent ind hos både de unge og hos deres forældre. Ingen sover under denne forestilling. SE DEN

  Vibeke Weigelt
  Allerød

 14. Skideskæg. Også for bøv’erne!

  Jens Petersen
  København V
Hvad synes du?

Alle Felter skal udfyldes 350 tegn tilbage


Kommentarer uden korrekt navn fjernes. Din adresse bliver ikke vist

Fakta

Instruktion og manuskript:
Heinrich Christensen

Medvirkende:
Signe Vaupel
Mads Hjulmand
Jonas Munck Hansen

Scenografi:
Katrine Tuborgh
Heinrich Christensen

Lysdesign:
Christina Hørlyk

Musik:
Jonas Munck Hansen
Nils P. Munk
Rikke Bilde
Heinrich Christensen

Varighed:
85 min. (uden pause)

Alder:
Anbefalet fra 8. klasse

Co-producent:
BaggårdTeatret

OBS:
Der optræder stroboskoplys i forestillingen.
Af tekniske årsager kan vi ikke anvende vores teleslyngeanlæg til visninger af OPSANG.

Spiller både i Allerød og Gladsaxe, så vær venligst opmærksom på, hvortil du bestiller din billet.

Adresse i Allerød:
Mungo Park
Fritz Hansens Vej 23
3450 Allerød

Adresse i Gladsaxe:
Festsalen, Grønnemoseskolen
Høje Gladsaxe Torv 4
2860 Søborg

Presse

Kontakt teatret på tlf. 48 13 13 00 // presse@mungopark.dk