RASTEPLADS (Aflyst)

En charter-gangster-smugler-roadtrip-forestilling. 

Med RASTEPLADS går instruktør Anna Malzer i kødet på roadtrip- og gangstergenrerne, med al hvad de indebærer af lovløshed, biljagter, moteller, rastløshed og desperate menneskers flugt fra deres normale liv.

Vi befinder os på en øde rasteplads i Marokko. En ung mand er på jagt efter en turists bil, som han ubemærket skal placere en kuffert fyldt med kokain i, for at smugle den over grænsen til Den spanske Guldkyst.

Det er nemlig næsten umuligt at smugle her, efter at Marokko er blevet hele Europas grænsepolitimand og derfor er massivt tilstede ved kysten.

Samtidig drejer en dansk direktør for et reservedelsfirma med et ar henover brystet ind på rastepladsen. Han er på vej til sin marokkanske fabrik, som han modvilligt skal lukke efter en hård hjerteoperation. Men han skal lige samle sig på rastepladsen.

Ingen af de to mænd aner hvad der venter dem, da direktøren samler den unge mand op og over et døgn binder deres skæbner sammen på forunderlig vis.

I RASTEPLADS blander Anna Malzer også denne gang elementer fra popkulturen med vor tids store politiske dilemmaer, og skaber en medrivende forestilling om et livsændrende møde på en rasteplads.

Premiere: 21. november på vores scene i Gladsaxe, Grønnemose Skole, Høje Gladsaxe Torv 4, 2860 Søborg

Mungo Park følger myndighedernes aktuelle retningslinjer som følge af Covid-19.
Læs mere

PRESSE

Kontakt kommunikationschef Troels Kranker på tlf. 20 78 94 01 // troels@mungopark.dk