Rebound

Næste Forestilling: 27. maj > Periode: 27. maj - 30. maj
 Politiken /  Jyllands-Posten /  Sceneblog /  Morten Buckhøj /  Setpaascenen /  

Når æggeuret tikker!

Rebound er et teater-take på ROM-COM–genren.
Den unge veletablerede kvinde Imani har opskriften på det perfekte liv; god uddannelse, fastansættelse, fast ejendom og en tryg, men lidt kedelig kæreste på 9. år. Men en dag finder hun ud af, at hendes æggereserve er tæt på ikke–eksisterende, og hvis børn skal på listen, skal de tilføjes nu!
Den tidsplan er kæresten ikke med på, og før Imani ved af det, er hun blevet én kæreste fattigere, to hormonsygdomme rigere, og det perfekte liv er ikke længere så perfekt.
Hun kaster sig derfor ud i en hæsblæsende jagt efter en baby daddy på det moderne datingmarked med alt hvad dertil hører af running dinners, akavet flirts i Netto og dating apps.

REBOUND er den fremadstormende forfatter Saynab Farah Dahirs debut på teaterscenen.

REBOUND er en co-produktion mellem danskdansk og Mungo Park.

Instruktør: Sandra Yi Sencindiver Dramatiker: Saynab Farah Dahir Medvirkende: Marie-Lydie Melono Nokouda Scenograf: Sir Grand Lear (Lea Burrows) Lyddesign: Emil Bøll Lysdesign: Casper Døi Foto: Rumle Skafte

Tak for støtte til:

Statens Kunstfond

Dansk Skuespillerforbund

Aage og Johanne Louis-Hansens Fond

Brønshøj-Husum Lokaludvalg

Københavns Scenekunstudvalg

Varighed: ca. 1 time og 15 minutter.

Forestillingen spiller i vores foyer.

Læs mere
Maj
man
27
maj
Rebound
kl. 20.00 Mungo Park
tir
28
maj
Rebound
kl. 20.00 Mungo Park
ons
29
maj
Rebound
kl. 20.00 Mungo Park
tor
30
maj
Rebound
kl. 20.00 Mungo Park

Anmeldelser

 • “Dahirs tekst er forfriskende upololeret, og på ingen måde berøringssangst… jokes om normalt tabubelagte emner rammer publikum som svirp med en pisk. Og vi kan lide det… Et hæsblæsende og rapt portræt af selvværdet hos en moderne kvinde, stærkt underholdende spillet to the limit and beyond af Marie-Lydie Nokouda..”
  Sceneblog
 • “Marie-Lydie er charmerende som bare fanden som den “rodede” Imani… med mod og humor slynger Marie-Lydie sig ind i publikums hjerter.. Fans af rom-come vil æde dette festfyrværkeri af en sommerforestilling råt… Dahir har allerede bevist sin sucess som forfatter af Young-audit romaner, der fortæller klassiske ungdomshistorier, men fra synsvinklen af danskere, der sjældent har fået lov at være hovedpersoner. Med sin dramatikerdebut, Rebound, bringer hun sin formfuldendte og perspektivudvidende skrivekunst til en mere modent publikum”
  POV.International
 • “Foyer-monologen er en moderne, morsom og begavet komedie.. Manusskriptet er sprogligt begavet, nutidigt og komisk.. En flot debut.. Let, uformelt og ungdommeligt.. Spilles uforfærdet, charmerende og udtryksfuldt af Marie-Lydie Nokouda.. En skøn balance imellem fysisk og psykisk karaktertegning, der hende endnu mere interessant som skuespiller”
  Jyllands-Posten
 • "En vildt morsom komedie, som man helt sikkert vil elske, hvis man ellers kan lide den genre.Marie-Lydie er urkomisk og vildt charmerende i sin urolige og flagrende karakter og det er umuligt ikke at overgive sig til komikken, hvilket de mange højlydte og langvarige grin i salen også vidner om"
  Setpaascenen
 • “Energisk monolog om baby-panik og kærestesorger taler lige ind i tiden på Mungo Park.. Teksten og tonen taler direkte ind i tiden.. Dahir skriver sjovt, med en frisk og fri stil der ligger godt i munden.. Som Marie-Lydie spiller Imani, kan man ikke andet end at elske hende”
  Morten Buckhøj
 • "Perfekt afstemt Rom-com dramaturgi og stærk solopræstation… det hele sluttede så fint og forløsende at der var våde øjne hele vejen rundt…publikum bliver på en uforudsigelig måde, en del af forestillingen"
  Politiken
Maj
man
27
maj
Rebound
kl. 20.00 Mungo Park
tir
28
maj
Rebound
kl. 20.00 Mungo Park
ons
29
maj
Rebound
kl. 20.00 Mungo Park
tor
30
maj
Rebound
kl. 20.00 Mungo Park