SMYKKET

SMYKKET

– Når luksusfælden klapper

Med SMYKKET lancerer vi vores nye eksperimenterende skitseformat, som er skabt på ultrakort tid og spiller i et næsten nøgent rum i en kort og begrænset periode.

Ligesom malere laver skitser når de har lidt papir til overs, så vil vi også lave mindre skitseagtige værker, når vi har et hul i kaldeneren mellem vores store forestillinger. Ideen er, at vi på den måde kan gribe de gode ideer, der opstår undervejs i vores daglige arbejde, og handle hurtigt på dem.

Føler du også du hører til i det gode selskab? At du bør være en af dem der er noget?

Det gør Mathilde. Hun har altid haft på fornemmelsen at hendes liv ville blive interessant for andre og derfor har hun optaget det på kassettebånd. Men hendes liv er ordinært. En dag smiler lykken dog til hende, da hun pludselig skal med til årets mest eftertragtede fest.

Endelig har hun muligheden for at opleve det liv, hun føler sig skabt til og bevise at hun er kommet til de finere kredse for at blive! Hele opsparingen skal bruges, og hvad den ikke dækker, må hun låne sig til. For ingen til festen skal kunne se forskel på hende og de rigeste kvinder, koste hvad det vil.

SMYKKET er en tragisk komedie om Mathilde, der er villig til at gøre alt for ikke at ryge ud af det gode selskab. Forestilingen er baseret på romanen af samme navn af Guy de Maupassant.

Pris: 55-125 kr.

LANGBORDSMIDDAG LØR. 23. NOV. KL. 18/18.30 – 165 kr.

Som noget helt nyt introducerer vi nu LANGBORDSMIDDAG på Mungo – mad, forestilling og dans.

På utallige opfordringer samler vi alle der har lyst ved langbordene i vores hyggelige foyer til en uformel fælles tapasmiddag i forbindelse med forestillingerne SMYKKET lørdag den 23. nov. og KVINDE KEND DIN KROP fredag den 13. nov.

Pris: 165 kr.

Program

Kl. 17.00: SMYKKET

Kl. 18.00/18.30: Langbordsmiddag

Menu: Lækker juleinspireret tapasbuffet.

NB! Begrænset antal pladser så skynd jer at booke nu!

Vi glæder os til at se jer til en festlig aften på Mungo.

MUNGO MADNESS

Kl. 20.00 samme aften går vores nye festformat MUNGO MADNESS i luften med to koncerter og dans til DJ efterfølgende.

Pris 120. kr. Gratis hvis du har billet til SMYKKET+Langbordsmiddag.

Læs mere og bestil her

 

Læs mere