SOM BRØDRE

Næste Forestilling: 3. apr > Periode: 3. apr - 5. apr
 Kulturkupeen /  Jyllands-Posten /  Iscene /  Sceneblog /  Politiken

Mungo Park & Blaagaard Teater præsenterer:

SOM BRØDRE af Alexander Mayah Larsen

Mor, baba, storebror og lillebror. En lykkelig familie flytter til forstaden og inviterer vejens beboere på hjemmelavet risgryde og hygge.

Udadtil stråler familielivet af varme og lykke, men på den anden side af de nedrullede persienner eksisterer en anden verden, hvor baba er konge, og forsøger at kontrollere alt. Når kongen er utilfreds med sine sønner, gentager han med jævne mellemrum, at det var en fejl de blev født. De to brødre driver længere og længere væk fra hinanden mod hver deres fællesskab, som giver dem det de mangler i livet – kærlighed og anerkendelse.

SOM BRØDRE er en anmelderrost poetisk forestilling om to brødres kamp for at finde fodfæste i en splittet tilværelse, baseret på en række digte af Alexander Mayah Larsen.

Forestillingen er udviklet af Alexander Mayah Larsen, Kasper Dalsgaard og Rasmus Juncker.

Med: Alexander Mayah Larsen og Kasper Dalsgaard/Søren Birch Plum og live musiker Rasmus Juncker Idé og manuskript: Alexander Mayah Larsen Instruktørkonsulent: Sargun Oshana Scenografisk konsulent: Marianne Nilsson Lysdesign: Sonja Lea Musik og lyddesign: Rasmus Juncker Dramaturgisk konsulent: Trine Wisbech Foto: Zuhal Kocan Video: Thomas Hyttel

Tak til: Natalie Madueño, Anna Malzer, Jacob Weitze Mylund, Inger Eilersen, Morten Burian, Laura Edlefsen, Det Kongelige Teater og Arto Louis Eriksen.

Læs mere
Apr
man
03
apr
SOM BRØDRE
kl. 20.00 Grønnemose Skole, Gladsaxe
tir
04
apr
SOM BRØDRE
kl. 20.00 Grønnemose Skole, Gladsaxe
ons
05
apr
SOM BRØDRE
kl. 20.00 Grønnemose Skole, Gladsaxe

Anmeldelser

  • Jyllands-Posten
  • "Et brag af en forestilling... Suveræn i tempo, spil, indpakning – og tekst... Kan kun anbefale alle at se den... Noget på hjerte, kraft, tempo og ikke mindst kunstnerisk overskud på alle hylder... Resultatet er imponerende... Flot tænkt og realiseret... Stort spillemæssigt overskud"
    Kulturkupeen
  • "Stærk personlig integrationshistorie... Der er fandentagemig noget på spil... En forestilling, der banker af liv... Virkelig god til at udnytte publikum... Skærer råt igennem"
    Politiken
  • "Brager lige ind i vores hjerter... Suverænt samspil i rørende fortælling med høj puls... En charmerende og hjertegribende forestilling om to brødre med dansk-iransk baggrund... Rammer os lige i maven... Slutningen ætser sig fast... Overvældende smukt spillet... Pulserer med højt tempo og dyb intensitet... Samspil fra øverste skuffe... Accentueres fremragende af trommeslagerens piskende toner"
    Iscene
Apr
man
03
apr
SOM BRØDRE
kl. 20.00 Grønnemose Skole, Gladsaxe
tir
04
apr
SOM BRØDRE
kl. 20.00 Grønnemose Skole, Gladsaxe
ons
05
apr
SOM BRØDRE
kl. 20.00 Grønnemose Skole, Gladsaxe