Syren Hawaii Undulat (Gæstespil)

Gæstespil fra Kolding Egnsteater 

Judy er kvinde, søster, hustru, mor og datter. Hun er i sin bedste alder og lever et liv som scenograf et sted i Jylland. Hun har styr på livet og er hårdtarbejdende.

Judys far har stor betydning for hvad hun arbejder som, men også for hvem hun er blevet på både godt og ondt – altså et komplekst forhold til sin far (som så mange andre) Hvad det betyder, er Ikke noget man skænker en tanke i hverdagen men da hendes far udredes som dement, står hun tilbage med en masse følelser som skal placeres.

En monolog om fortvivlelse, kærlighed, klicheer og sorg med både musik og fysik. En poetisk og nogle gange humoristisk tekst fortalt gennem Judys tanker og følelser om at være pårørende.

En forestilling om den sorg man kan føle, over at være pårørende og den (måske syndige) lettelse man kan føle over, at én man elsker, går bort og får fred. Om Judys og hendes fars liv, der snor sig ind og ud af hinanden. Om at stå tilbage med et ansvar for den der før havde ansvaret og om alle de følelser og tanker dette ansvar fremkalder.

En rejse i tid, uden en reel forståelse for tid, når tid er det eneste vi har og ikke har.

Idé, koncept, producent & tekstinstruktør: Sophie Villsen Manuskript: Lin Melkane Instruktør: Kristoffer L. A. Pedersen Dramaturg: Mette Kruse Medvirkende: Kimmie Liv Sennova Dukkemager: Malene Redder Ruby Lysdesigner: Morten Dorvin Lyddesign: Bandet AZADEH Fotograf: Emilia Therese Pressefotos: Lars Horn

Læs mere