ULEDSAGET er en forestilling om mennesker på flugt. Vi har talt med mænd, kvinder og børn, der har truffet det vanskelige valg at rejse fra deres hjem mod Europa. Vi har spurgt dem, hvad de kommer fra, hvad de rejser efter, og hvad de drømmer om. Vi har bedt dem om at fortælle deres historier.

Researchen er foretaget under ledelse af Khaterah Parwani, der har arbejdet med flygtninge i Danmark gennem 15 år. Forestillingen er skrevet og instrueret af Kamilla Wargo Brekling, der tidligere har skabt KVINDE KEND DIN KROP til Mungo Park.

Kom med til arrangementet ‘Flygtninge Fortæller’ den 15. maj 2017 kl. 18.45 

‘Flygtninge Fortæller’ er et projekt drevet af frivillige fra DFUNK – Dansk Flygtningehjælp Ungdom. En række arrangementer med historier fra livet som flygtning i Danmark, fortalt af flygtninge selv. Gennem arrangementerne bliver der sat fokus på det vigtige perspektiv, som alt for ofte glemmes i flygtningedebatten, nemlig flygtningenes eget. Deres personlige fortællinger er nærværende og rørende. De sætter sig fast og giver stof til eftertanke.

Inden forestillingen ULEDSAGET spiller den 15. maj, lægger Mungo Park foyer til ‘Flygtninge Fortæller’ – og du er inviteret, uanset om du har billet til forestillingen eller ej. Hør tre unge flygtninge fortælle deres historier. Om deres flugt og udfordringer. Om deres nuværende liv i Danmark – og om deres drømme for fremtiden. Der vil også være mulighed for at stille spørgsmål til dem.

Arrangementet er faciliteret udelukkende af DFUNK og har altså intet direkte med teaterforestillingen at gøre, men vil – ligesom forestillingen gør det – tage dig igennem forskellige dele af flugten – fra flugtens start til flygtningenes møde med Danmark.

Anmeldelser

Publikum SynesPublikums kommentarer

 1. Stærkt teater for os som har ”Bamse og Kylling” som referenceramme. I prøver også denne gang at blande lidt humor i fortvivelsen, men det er svært at trække på smilebåndet i disse berørende personlige fortællinger. Igen fantastiske skuespilspræstationer!

  Maria Lubanski
  Allerød

 2. Rørende og meget aktuelt stykke. Kraftpræstation af skuespillerne der med få virkemidler får fortalt mange flygtninges historie før og under flugten.

  Susanne Krüger
  Stenløse

 3. Rigtig interessant stykke, som sætter både tanker og følelser i gang.

  Nanna Sundgaard
  Frederiksberg
Hvad synes du?

Alle Felter skal udfyldes 350 Tegn tilbage


Kommentarer uden korrekt navn fjernes. Din adresse bliver ikke vist.

Uge 19
lør
13
maj
ULEDSAGET
kl. 17.00 Mungo Park
Uge 20
man
15
maj
ULEDSAGET
kl. 20.00 Mungo Park

Fakta

Instruktion og manuskript:
Kamilla Wargo Brekling

Efter research af:
Khaterah Parwani

Medvirkende:
Marianne Mortensen
Anders Budde Christensen
Henrik Prip

Scenografisk konsulent:
Helle Damgård

Konsulenter:
Karina Dichov Lund
Martin Lyngbo

Lysdesigner:
Jacob H. S. Rasmussen

Lyddesigner:
Emil Bøll

Instruktørassistent:
Malene Begtrup

Producent:
Anne Sophie Fogedby

Varighed:
75 minutter (uden pause)

Der er mulighed for at anvende teleslynge til ULEDSAGET.