Velkommen til Pandora (Gæstespil)

VELKOMMEN TIL PANDORA (Gæstespil)

Seks ekstraforestillinger på Østerbro Teater var ikke nok da den spillede første gang – så vi sætter nu fire ekstra forestillinger op på Mungo Park.

Som ene kvinde på scenen åbner skuespiller Emma Sehested Høeg den æske, der aldrig skulle have været lukket igen. Her slipper hun sig løs for en aften.

Sammen med instruktør Jennifer Vedsted Christiansen tager Emma udgangspunkt i teatrets grundpræmis: at publikum har sat sig ned for at se på hende i en time og det er præcis med dette i baghovedet, hun syngende begiver sig ud i sin vanvids-cabaret, hvor forfængeligheden er pakket langt væk til fordel for alle de uhæmmede udbrud, man simpelthen ikke må lave på en scene, hvis den gode stemning skal opretholdes.

Det bliver en aften i godt musikalsk selskab med Emma Sehested Høeg, der føder en kvinde ud af sin røv, med en ikke særlig venlig hilsen til den gode stemning.

Forestillingen blev skabt som et selvstændigt afgangsprojekt af skuespiller Emma Sehested Høeg og instruktør Jennifer Vedsted Christiansen, der begge tog afgang fra Den Danske Scenekunstskole (DDSKS) i København i foråret 2019 og nu har dannet duo’en HOW TO KILL A DOG. Den blev så godt taget imod at den nu er på den danske landevej og blandt andet lander på Mungo Park.

Læs mere

Anmeldelser

  • "Hvis du vil se noget virkelig sjov, altså sjovt på den der helt oprigtige måde, hvor man efterfølgende har ondt i mavemusklerne af at have grint så meget, så skal du ind og se Velkommen til Pandora."
    Den 4. Væg