HAMLET bliver årets forestilling

En moderne, hårdtslående og smuk HAMLET

Mungo Parks teaterdirektør, Martin Lyngbo, går af til sommer. Som sit allersidste værk på teatret i Allerød iscenesætter han et af verdens bedste og mest spillede teaterstykker,

“HAMLET er verdens bedste teaterstykke. Det er der bred enighed om. Alligevel har jeg altid haft oplevelsen af, at det bliver misforstået systematisk. Det handler om sex, filosofisk forvirring, vanvid og ungdom. Men i min optik handler det først og fremmest om magt og om teatrets muligheder i forhold til magten,” siger Martin Lyngbo og fortsætter:

“For Hamlet bruger teatret som en del af et gigantisk magtspil. På Mungo Park har vi brugt år på at blive et tæt sammenspillet ensemble. Den kraft kommer vi til at bruge i kampen for at lave en moderne, hårdtslående og smuk ‘Hamlet’. Vi vil gøre vores allerbedste.”

Mungo Parks HAMLET bliver en intens affære. Martin Lyngbo forkorter og fortolker Shakespeares evige klassiker. Alle skuespillerne fra ensemblet spiller med.

HAMLET får premiere den 18. marts 2017.

Medvirkende: Marianne Mortensen, Henrik Prip, Anders Budde Christensen, Christine Albeck Børge, Mads Hjulmand, Nana Morks og Jonas Munck Hansen.

Læs mere om forestillingen her.