Vi ses 6. maj!

Vi må genåbne 6. maj. Vi glæder os til at spille for jer igen!

Mungo Park følger naturligvis myndighedernes seneste retningslinjer for kulturinstitutioner, og det er derfor trygt og sundhedsmæssigt forsvarligt for både publikum og personale at gå i teatret på Mungo Park.

Det betyder at vi har et reduceret antal billetter til hver forestilling pga. den afstand der er påbudt mellem gæsterne i salen. 

Grupper, der i forvejen har tæt kontakt, kan sidde ved sammenhængende sæder. Hvis du i forbindelse med billetkøb ikke kan finde sammenhængende pladser til din gruppe, er du velkommen til at kontakte billet@mungopark.dk for hjælp.

Vi tager forbehold for, at vi ikke kan garantere de eksakte pladser, der fremgår at købte billetter. Det kan blive nødvendigt at omplacere publikum efter myndighedernes forskrifter. Vi håber naturligvis på jeres forståelser for dette.

Retningslinjerne på Mungo Park er: 

  • Man skal bære mundbind når man står op, og må fjerne det når man sidder ned.
  • I foyeren må du kun sidde ved et bord eller stå i kø til baren eller toilettet.
  • Hvis der ikke er ledige siddepladser i foyeren, bedes du derfor finde din plads i salen og du må gerne medbringe eventuelle køb fra baren.
  • Vær opmærksom på, at personalet kan anvise dig en anden plads, end den du har købt, så vi kan overholde de aktuelle retningslinjer.
  • Garderoben er lukket. Læg derfor jakken på det tomme sæde ved siden af dig i teatersalen.
  • Bliv siddende, efter du har klappet. Så lukker vi publikum ud lidt ad gangen.

Vi stoler på, at vores publikum overholder de gængse retningslinjer. Skulle du føle dig det mindste syg, bytter eller refunderer vi med glæde dine billetter.

Med alt dette sagt er Mungo Park stadig sig selv, og det håber vi også, at du vil være.

Vi ses på Mungo!

Læs mere