Kom med til artist talk på Betty Nansen Teatret

Mungo Park og Betty Nansen Teatret inviterer ind til en snak om nyfortolkning af klassikere. Tidligere Berlingske-anmelder Rikke Rottensten styrer slagets gang mellem de to teaterinstruktører Katrine Wiedemann og Martin Lyngbo.

29. maj kl. 18.30
Mød teaterinstruktørerne Katrine Wiedemann og Martin Lyngbo til en samtale om nyfortolkning af klassikere, og om, hvordan de gribes an. Lyngbo står blandt andet bag iscenesættelsen af aftenens forestilling, Hamlet, der er en Mungo Park-produktion, som spiller på Betty Nansen Teatret i foråret 2017. Læs mere her.

Moderator: Rikke Rottensten

Fri entré og ingen tilmelding nødvendig. Arrangementet starter kl. 18.30 og foregår på Betty Nansen Teatrets store scene, inden aftenens Hamlet-forestilling. Du er også meget velkommen til talk’en, selvom du ikke har billet til forestillingen.

Varighed: 1 time

Om HAMLET
Mungo Parks Hamlet er en intens affære. Afgående teaterdirektør Martin Lyngbo har forkortet og fortolket Shakespeares evige klassiker.
Hamlet er klar til at blive konge. Han har forberedt sig på det hele sit liv. Men ved kongevalget peger hans egen mor på Hamlets onkel, som hun også gifter sig med. Hamlet får en mistanke: Var det helt naturligt, da hans far – den gamle konge – døde? Stod hans onkel bag et statskup? Hamlet er en veluddannet humanist, der troede, at han skulle bruge sit liv på politik, fred og familieliv. I stedet finder han sig selv i et spil fuld af intriger, hævn, magt og død. Hans redskab bliver teatret i kraft af nært venskab med skuespillere fra byen. Hvordan kan Hamlet være sikker på at gøre det rigtige? Hvordan kan han bruge sit liv til gavn for Danmark?