Mungo Park søger kommunikationschef

Mungo Park skaber samtaler. Vi skaber skænderier og forsoning. Vi skaber oplevelser, som hiver og skubber vores publikum. Ej blot til lyst, men altid legesyg.

Nu søger vi en kommunikationschef, som forstærker og skærper teatrets stemme. Du er både strategisk og udførende. Du skriver godt og præcist. Du kommunikerer med kant og overraskelser. Du er sælger, som brænder for at øge teatrets synlighed, publikumsudvikling og netværk. Du ser nye muligheder og evner at skabe konkrete resultater.

Som kommunikationschef skal du balancere et dagligt arbejde med en række driftsopgaver og et årshjul med særlige begivenheder og indsatser. Du arbejder således stærkt med pressemeddelelser, indsalg, sociale medier, events, kampagner og repræsentation.

Du indgår i tæt samarbejde med teatrets grafiker og kommunikationsmedarbejder (begge deltid) og er i tæt dialog med teaterdirektør, instruktører og teatrets ensemble.

Vi vil prioritere ansøgere med uddannelse i og solid erfaring med kommunikation, teater, journalistik og kunstformidling. Lønniveau ca. kr. 30.000 pr. måned.

Med base i Allerød er Mungo Park egnsteater i Allerød og Gladsaxe og har et løbende samarbejde med søsterteatret Mungo Park Kolding. Mungo Park arbejder desuden med internationalt udsyn og rækkevidde. Spiller årligt for 35-40.000 mennesker i Allerød, Gladsaxe og på turné og har en årsomsætning på ca. kr. 15-16 millioner.

Tiltrædelse 1. oktober 2018 eller gerne før. Ansøgninger sendes elektronisk til job@mungopark.dk. Spørgsmål til stillingen rettes til teaterdirektør Lasse Bo Handberg på lasse@mungopark.dk. Ansøgningsfrist er torsdag d. 9. august 2018. Samtaler forventes afholdt i dagene 15.-17. august.

 


 

ET ENSEMBLE
Mungo Park er et ensembleteater. Teatret og ensemblet består af få udvalgte mennesker, og det stiller krav om engagement og ildhu. På Mungo Park forventes det, at alle arbejder for teatrets bedste. Fordi vi tror på, at teatrets bedste er publikums bedste. Og publikum er de vigtigste mennesker i teatret. De er vores eksistensberettigelse. De kollegiale forhold blandt alle teatrets personalegrupper er vigtige for os. Vi giver stor tillid og gensidig forståelse til arbejdet i ensemblet.

ET REPERTOIRETEATER
Mungo Park er et repertoireteater. Det vil sige, at en forestilling bliver i repertoiret så længe, vi synes, den er værd at spille, og så længe publikum har lyst til at komme at se den. Gode forestillinger er typisk i vores repertoire i årevis. Dårlige forestillinger lever til gengæld et meget kort liv.

Vi afvikler mange forestillinger. I de seneste sæsoner har vi spillet omkring 200 forestillinger i Allerød og 120 forestillinger på turné pr. år. Det tal kan vokse yderligere i fremtiden. Men grundlæggende laver vi en aftale med publikum: Vi tager ansvar for, at der er teater, der spiller i Allerød hver uge, og vi tager ansvar for, at det er noget, vi synes er godt. Derudover kan man møde os på turnéer i Danmark og udlandet.

TURNÉ
Teatret er opkaldt efter en opdagelsesrejsende. Og vi tager også på opdagelse i både ind- og udland. I princippet er alle Mungo-forestillinger turnéforestillinger. De skal kunne pilles ned og sættes op igen mange gange i forskellige rum.

Mungo Park er interesseret i at have nysgerrige medarbejdere, der hele tiden udvikler sig, fagligt såvel som personligt.