Line Knutzons Camille Cloud på Mungo Park

Line Knutzons nyeste bog, som er et humoristisk karaktermord på tidens selvhjælps og succeskultur, bliver til teater på Mungo Park.

Det er ikke første gang, Mungo Park og Line Knutzon samarbejder. Bl.a. med kæmpesuccesen ’Guitaristerne’ fra 2007 og den absurde ’Birkehytten’ i 2010.

”Jeg er sikker på, Mungo Park kan få noget rigtig godt ud af Camille Cloud og hendes tilgang til livet. Jeg glæder mig til at se det blive levende. Det bliver sjovt!” udtaler forfatter og dramatiker Line Knutzon.

Mungo Parks teaterdirektør Lasse Bo Handberg glæder sig også til at møde Line Knutzons univers på scenen:

”Line Knutzon har skrevet en meget morsom og meget væsentlig bog. Et karaktermord på tidens succeskultur, men også meget mere end det. Jeg glæder mig enormt meget til, at vi skal give hendes søgende, særlige, rørende og mærkelige karakterer liv på scenen.”

Det er desuden også lykkes Mungo Park at få en udtalelse fra selveste Camille Cloud: ”Jeg er sikker på, at Line Knutzon har sagt ja til denne ’dramatisering’ på grund af pengene. Hun er sandsynligvis trist over at tilbuddet ikke kom fra et rigere teater. Sådan er hun. Og sådan fungerer verden. Mit råd til teatret er at skynde sig langt væk.”

—–

CAMILLE CLOUDS BREVKASSE er en dramatisering af Line Knutzons humoristiske karaktermord på tidens succeskultur, hvor alting er 100 procent din egen skyld. Vi møder de ensomme og særlige karakterer, der som små skæbneportrætter samles på scenen og danner det måske mest absurde (og reelle?) danmarksbillede anno 2018. Og det er ikke ligefrem behjælpelige svar, de mærkværdige, triste og hyleskægge personligheder får fra den benhårde liberalist Camille.

Har du somme tider bare lyst til at kalde en fed kælling for en fed kælling? Er du gammel, og har du glemt at tænke over, hvordan du skal betale for din egen begravelse? Har du nogensinde kigget på dit eget spejlbillede og fået lidt for mange sommerfugle i maven? Er du bange for, at din søn bogstaveligt talt er ved at eksplodere? Er du ufødt? Slagtesvin? Svensker?

Du har uden tvivl hørt om Camille Cloud og hendes berømte power-brevkasse. Camille Cloud har nemlig svaret på alt! Camille er tidens stemme og fremtidens håb, for hun har succes og har tænkt på alt, før hun blev født.

FAKTA

Premiere: 1. november 2018 på Mungo Park i Allerød
Instruktør:
Line Paulsen
Dramatikere: Line Knutzon og Christina Wendelboe
Medvirkende: Mungo Parks ensemble
Scenograf: Nadia Nabil
Lyddesigner: Rasmus Overgaard Hansen
Lysdesigner: Mikkel Givskov Hansen

Billetter: 40-250 kr.

Pressekontakt: Marie Louise Rolffes, 30 96 30 40, marielouise@mungopark.dk