Velkommen til Mungo Parks Lydteater

Som det første teater i Danmark har Mungo Park lanceret sine egne podcasts med selvstændige historier, til alle der bare ikke kan få nok af os indtil den næste forestilling spiller eller dem der bare elsker fortællinger i lyd.

Vi har produceret tre formater; STIGE STARSEED, SCENELØS og Mungo Park Lyt.

Stige Starseed er sæson 2 af Mungo Parks samarbejde med Radio Loud. En sci-fi soap om rumvæsner i Odense.

Der har altid været noget mystisk ved Stige. En lille by i 5270 Odense N. Rygterne om sår der heler langsommere i Stige. Mystiske brande i 60’erne på Stige Ø. Billeder der florerer af uidentificerede flyvende objekter i nærheden af Stige. Historierne om, at Odense og omegn er det sted i Danmark med flest “kontaktpersoner” – mennesker der mener at have snakket med udenjordiske væsener, og mennesker, der selv stammer fra stjernerne. Året er 2007 og vi møder Mimi som er i gang med at lave en podcast. Mimi har fået en rapport fra en mystisk bibliotekar om en dreng på cykel i 1982, der dør i en brand.

SCENELØS er den første sæson med lydfortællinger som udkom på og er finansieret af Radio Loud, skrevet af dramatiker Nanna Tüchsen og produceret af Kontrafej. Det er et eksperiment med lydteater, hvor vi blander fiktion og dokumentarisme. Vi bruger din fantasi som scenografi og virkeligheden som udgangspunkt for historierne.

Mungo Park Lyt er vores egen podcast, hvor vi tager fat i vores samfunds tabubelagte problematikker og sætter spørgsmålstegn ved vanetænkningen. Via Mungo Park Lyt ønsker vi at skabe nye broer til vores eksisterende og nye publikummer, samt skubbe grænserne for, hvad et teater kan og skal i vores samfund. Lyt er støttet af Statens Kunstfond og Beckett-fonden.

De to formater består af selvstændige historier, som lever uafhængigt af vores forestillinger.

Hør STIGE STARSEED, SCENELØS og Mungo Park Lyt der hvor du finder dine podcasts

STIGE STARSEED:

SCENELØS:

Mungo Park Lyt:

Fakta

STIGE STARSEED, SCENELØS og Mungo Park Lyt kan streames og hentes der, hvor du hører podcasts, fx Apple Podcasts, Spotify, Google Play osv.

Redaktør for Mungo Park Lyt er vores producent Ann-Sofie Estrup Bertelsen.

Intro- og outro musik til Mungo Park Lyt: Jonas Munck Hansen

Idé til Mungo Park Lyt: Lasse Bo Handberg.