283

Mungo Bar

Mungo Bar er afslappet hygge til duften af friskbrygget kaffe. Det er stedet, hvor du kan synke og fordøje dramaet i teatersalen til et glas og en snack. Vil du udvide teateroplevelsen yderligere, tilbyder vi også spisning inden forestillingen.

Det er også i Mungo Bar, du møder Mungo Parks personale i gulvhøjde. Alle fra teaterdirektøren og teknikeren, producenten og skuespilleren til pressechefen og piccolinen bruger rummet med jævne mellemrum, hvor de enten hænger ud eller hjælper til i baren. Barpersonalet stiller altid beredvilligt op med svar på spørgsmål om billetter, om aftenens forestilling eller særarrangement. Om dagen er det her, manuskripterne bliver finpudset, og de første gennemlæsninger finder sted.

Mungo Menu

Mungo Menuen er tilberedt af kokken Max Krog, indehaver af det moderne madkoncept MaxFoodGroup. Max opererer inden for en bred vifte af madoplevelser – og har helt særligt sammensat menuen til dig som teatergæst på Mungo Park. Pris pr. kuvert er 165 kr. uden drikkevarer.

Menuen består af Max’ Mungo-specialitet: Den nordisk inspirerede Gourmét-toast på stenovnsbagt, mørkt, grillet brød, serveret med et udvalg af små årstidsbestemte lækkerier som artiskok-tapenade, sprøde rodfrugtchips, glaserede mandler og syltede tomater. Vi laver også en vegetarudgave. Et rustikt måltid, der mætter både mave og smagsløg. Velbekomme.

Kød: Lufttørret skinke – Vesterhavsost – Løvstikkepesto – Syltede rødløg – Sennepsmayo.

Vegetar: Knoldsellericréme – Mild gedeost – Bagte rodfrugter – Løvstikkepesto – Syltede rødløg.

Mungo Menuen serveres fra klokken 18.00 – 19.00 på hverdage før forestillingen samt lørdage efter forestillingen.

Mungo Menu skal bestilles på forhånd og senest en uge før på: billet@mungopark.dk.

Du kan læse mere om kokken bag Mungo Menuen Max her. Eller tjek hans Facebook og Instagram på @maxfoodgroup.

Mungo Menu skal bestilles senest fem dage før på billet@mungopark.dk, men du er naturligvis altid velkommen til at ringe eller skrive til os for at høre, om der er plads.

Til maden kan du nyde et glas økologisk vin fra Erik Sørensen, en øl fra Nørrebro Bryghus eller den legendariske nordsjællænder Wiibroe. Vi har desuden varme drikke fra espresso til latte og te fra T-Town, ligesom den søde tand kan tilfredsstilles med dessertchokolade fra Valrhona eller Hansens flødeis. Se udvalg og priser herunder.

Koldt
Proviant økologisk lemonade 35 kr.
Coca-Cola 25 kr.
Bruce Cost Ginger Ale 35 kr.
Antons økologiske safter 30 kr.
Danskvand 25 kr.
Kildevand 15 kr.

Varmt
Cappuccino 30 kr.
Latte 30 kr.
Cortado 25 kr.
Americano 25 kr.
Espresso 25 kr.
T-Town te 20 kr.
Varm Kakao 30 kr.

Øl
Wiibroe pilsner 25 kr.
Nørrebro Bryghus speciel øl 45 kr.

Vin
Fond Croze, Côtes du Rhône, økologisk rødvin, flaske 210 kr./ glas 45 kr.
Corralillo, Sauvignon Blanc, biodynamisk hvidvin flaske 210 kr./ glas 45 kr.
Corralillo, Pinot Noir, biodynamisk rødvin flaske 320 kr.

Snacks
Burts Chips 40 g. 15 kr.
Valrhona dessertchokolade 26 kr.
Gourmetlakrids 20 kr.
Lakridsstænger med Valrhona chokolade  30. kr.

Tjek her Fødevarestyrelsens glade, smiley-rapport for Mungo Park.