Mungo Bar/Menu

Mungo Bar er afslappet hygge til duften af friskbrygget kaffe. Det er stedet, hvor du kan synke og fordøje dramaet i teatersalen til et glas og en snack. Vil du udvide teateroplevelsen yderligere, tilbyder vi også spisning inden forestillingen.

Det er også i Mungo Bar, du møder Mungo Parks personale i gulvhøjde. Alle fra teaterdirektøren og teknikeren, producenten og skuespilleren til pressechefen og piccolinen bruger rummet med jævne mellemrum, hvor de enten hænger ud eller hjælper til i baren. Barpersonalet stiller altid beredvilligt op med svar på spørgsmål om billetter, om aftenens forestilling eller særarrangement. Om dagen er det her, manuskripterne bliver finpudset, og de første gennemlæsninger finder sted.

Mungo Menu

Menuen er sammensat til dig som teatergæst på Mungo Park, så du kan nyde stemningen i vores hyggelige foyer i forbindelse med forestillingen. Menuen er et moderne, økologisk, rustikt og vegetarisk måltid, der mætter både mave og smagsløg og afsluttes med kaffe og kage.  Pris pr. kuvert er 165 kr. Kaffe/ te og postevand er inkluderet, andre drikkevarer kan tilkøbes. Velbekomme.

Menuen består i øjeblikket af Mungo´s skønne sensommermenu: Vegetarisk karry med kikærter, toppede med creme fraiche, saltede jordnødder, lime og koriander. Retten er desuden ledsaget af lun bolle og kold smør. Til dessert får du dagens lækkerbisken af en kage og valgfri kaffe eller te fra baren.

Mungo Menu serveres fra klokken 18.00 – 18.30 på hverdage før forestillingen samt lørdage efter forestillingen.

Mungo Menu skal bestilles senest fem dage før på billet@mungopark.dk, men du er naturligvis altid velkommen til at ringe eller skrive til os for at høre, om der er plads.

Til maden kan du nyde et glas økologisk vin fra Erik Sørensen, en øl fra Nørrebro Bryghus eller den legendariske nordsjællænder Wiibroe. Vi har desuden varme drikke fra espresso til latte og te fra Østerlandsk tehus, ligesom den søde tand kan tilfredsstilles med dessertchokolade fra Valrhona eller Hansens flødeis. Se udvalg og priser herunder.

Koldt
Coca-Cola 25 kr.
Antons økologiske safter 30 kr.
Danskvand 25 kr.
Postevand på pap 15 kr.

Varmt
Cappuccino 30 kr.
Latte 30 kr.
Cortado 25 kr.
Americano 25 kr.
Espresso 25 kr.
Te fra Østerlandsk Tehus 20 kr.
Varm Valrhona chokolade med ægte flødeskum 45 kr.

Øl
Wiibroe pilsner 25 kr.
Nørrebro Bryghus speciel øl 45 kr.

Vin
Fond Croze, Côtes du Rhône, økologisk rødvin, flaske 210 kr./ glas 45 kr.
Piqueras, Almansa, økologisk hvidvin flaske 210 kr./ glas 45 kr.
Corralillo, Pinot Noir, biodynamisk rødvin flaske 320 kr.

Snacks
Burts Chips 40 g. 15 kr.
Valrhona dessertchokolade 26 kr.
Gourmetlakrids 20 kr.
Lakridsstænger med Valrhona chokolade  30. kr.

Spørg personalet om allergener.

Tjek her Fødevarestyrelsens glade, smiley-rapport for Mungo Park.