Mungo Park og Bellevue Teatret indgår samarbejde

Mungo Park har gennem de seneste år ekspanderet til flere scener i Nordsjælland og København, blandt andet Gladsaxe, Hillerød, Lyngby og Frederiksberg. Nu fortsætter teatret fra Allerød udviklingen og går i samarbejde med et af Storkøbenhavns største teatre, Bellevue Teatret.

Bellevue Teatrets nye direktør, Pia Jette Hansen, opsøgte selv Mungo Park, da hun tiltrådte i oktober:
– Samarbejder mellem de danske teatre er utroligt vigtige – også for Bellevue Teatret. Ind i mellem de forestillinger, vi selv producerer, kan samarbejderne nemlig sikre, at vores publikum får mulighed for at se en række andre nyskabende forestillinger. Mungo Park har i en årrække skabt teater, der er spot on, så det var helt oplagt at høre, om Mungo Park ville indgå et samarbejde med Bellevue Teatret. De sagde straks ja, og nu er vi klar til at præsentere den første Mungo Park-forestilling for vores publikum.

Fra Mungo Parks side er der også begejstring over samarbejdet. Direktør for Mungo Park, Lasse Bo Handberg, udtaler:
– Vi er meget glade for samarbejdet med Bellevue Teatret og glæder os til at spille på det smukke og ikoniske teater. Bellevues nye direktør, Pia Jette Hansen, har igangsat et enormt spændende projekt, som vi er glade for at være en del af. Det giver os mulighed for, at vores forestillinger når ud til endnu flere publikummer.

I første omgang skal Mungo Park spille kæmpesuccesen ‘Kvinde Kend Din Krop’ på Bellevue Teatret den 17. november. Forestillingen, baseret på 70’ernes rødstrømpekampskrift og konkrete kvindehåndbog af samme navn, er set af over 70.000 publikummer, og har vist sig at være evigt populær for både kvinder og mænd i alle aldre.

Fremtiden for det strategiske samarbejde mellem de to teatre kan endnu ikke afsløres, men det er bestemt ikke den eneste forestilling fra Mungo Park, som kommer til at spille for Strandvejens publikum, udtaler de to teaterdirektører.

Er du årskortholder?
Vi har sikret os, at vi eksklusivt kan invitere de hurtigste årskortholdere med til Bellevue, når vi spiller KVINDE KEND DIN KROP den 17. november. Men du skal være snap på tasterne, for der er et begrænset antal pladser. Du tilmelder dig ved at skrive til Bellevue Teatret på annesophie@bellevueteatret.dk – og angiv navn, årskortnummer og telefonnummer.

Vi ses  – nu også på Strandvejen!

———————————————————

FØRSTE FORESTILLING ‘Kvinde Kend Din Krop’ den 17. november på Bellevue Teatret
BILLETTER Køb billetter her
FOTO AF PIA JETTE HANSEN OG LASSE BO HANDBERG Jon Kort

Læs mere