Mungo Park på Betty Nansen

Der er den helt store forårsforelskelse i gang, når vi fra april til juni spiller på smukke Betty Nansen Teatret med otte forskellige forestillinger.

De seneste år har Mungos gæster haft mulighed for at komme med til Frederiksberg Allé, når vi i foråret har spillet på Aveny-T. Men i år er Aveny-T midt i en ombygning, og vi er derfor glade for at kunne træde over på den anden side af gaden hos smukke Betty Nansen Teatret fra 27. april til og med teaterfestivalen CPH STAGE den 3. juni. På Frederiksberg spiller vi i alt otte forskellige forestillinger, fordelt på over 25 spilledage. Som Allerød-borger skal man dog ikke fortvivle, for vi kommer samtidig til at spille på scenen i Allerød. Årskortholdere kan se det hele.

Tjek kalenderen for hele spilleperioden i både Allerød og København her.

Klassisk og nyt – hvad kan du opleve i foråret?
Du får muligheden for at opleve flere gamle Mungo-klassikere, som vi ikke så ofte har mulighed for at spille. Samarbejdet skydes i gang med forårets premiereforestilling HAMLET – en intens affære med hele Mungo Parks ensemble på scenen, instrueret af afgående teaterdirektør Martin Lyngbo. Se eller gense desuden skuespiller Kasper Leisner, som vi har inviteret til at spille et par forestillinger, efter han netop har afsluttet kæmpesuccesen ‘Jordens Søjler’ på Østre Gasværk. Sammen med resten af Mungo-holdet skal Kasper spille med i dramatiseringen af Helle Helles underfundige sydsjællandske univers DETTE BURDE SKRIVES I NUTID og selvfølgelig også løbe fra sit eget liv i sin selvbiografi NORDSKOVEN.

Klassikeren og den evigt aktuelle KVINDE KEND DIN KROP spiller også i to forskellige versioner. På Frederiksberg gæstespiller originale Maria Rich nemlig sammen med Henrik Prip. I Allerød Marianne Mortensen og Henrik Prip. Maria Rich har netop medvirket i en af efterårets mest omtalte og prisvindende iscenesættelser ‘Living Dead’ på Sort/Hvid – og kan med Mungo Park i foråret også opleves i den humoristiske, men tragiske verdensklassiker LILLE MAND HVAD NU? som den unge hustru Pusser, iscenesat af teaterdirektør Martin Lyngbo.

Endnu en af forårets surpriser er skuespiller Nicolai Jandorf, som for en kort bemærkning også vil være at opleve efter – sammen med Leisner – at have medvirket i Gasværkets ‘Jordens Søjler’. Nicolai kan opleves på jordomrejse med evolutionsteorien i ARTERNES OPRINDELSE, flankeret af Henrik Prip og Anders Budde Christensen.

Teenageklaskeren om de syv dødssynder OPSANG spiller også drypvist hele foråret med hhv. Christine Albeck Børge og Nana Morks over for Mads Hjulmand og Jonas Munck Hansen. De tre sidstnævnte kan du også opleve i publikumssuccesen H.C. ANDERSENS SAMLEDE EVENTYR.

En af forårets sidste oplevelser på Betty Nansen Teatret  er den actionfyldte forestilling MUNGO PARK om den skotske opdagelsesrejsende bag teatrets navn. Her står Henrik Prip, Anders Budde Christensen og Mads Hjulmand på scenen i den danske version – og som noget helt særligt kan du for to enestående aftener også tage dine engelske venner med i teatret, da vi har inviteret sidste års skotske hold til Danmark (Matthew Zagac, Kingsley Amadi og Anders Budde Christensen) for at spille forestillingen i sin engelske udgave under festivalen CPH STAGE.

Nogle forestillinger spiller både på Frederiksberg og i Allerød. Andre kun på Frederiksberg eller kun i Allerød. Hold dig altid opdateret i kalenderen.

Er du årskortholder? Det er gratis for årskortholdere at komme med til Betty Nansen Teatret. Bestil din årskortbillet ganske, som du plejer. Bemærk, at du skal gå efter de forestillinger, som har stemplet med hjertet ‘Mungo + Betty’ (se billedet ovenfor). Betty elsker i øvrigt – ligesom Mungo – at forkæle sine gæster. Derfor er de første rækker (O-billetterne) alle inklusiv et glas champagne, hvilket betyder, at du får dit eksklusive sæde gratis, men skal betale 50 kr. ekstra for boblerne (ekskl. gebyr 10 kr.). Alle de øvrige sæder er helt gratis for årskortholdere. Skynd dig at reservere din årskortbillet her.

 

Læs mere